Strižni in brivni aparat za ženske Hair trimmer

Inovativni brivnik z izmenljivimi rezili za dlake nosa, ušes, zalizcev in brade. Inovativni brivnik z izmenljivimi rezili za dlake nosa, ušes, zalizcev in brade.
4004 4004

Ocene in mnenja

Opis

Duo Trimmer je inovativni brivnik z izmenljivimi rezili za dlake nosa, ušes, zalizcev in brade. Negova posebnost je vodoodpornost. Z Duo Trimmerjem je vaš videz še bolj urejen. 

Brivnik ima dve izmenljivi rezili. S svojim natančnim rezom vam bodo vrteča rezila odstranila neestetske dlake iz nosa in ušes brez neprijetnih občutkov. Rezilo za oblikovanje zalizcev in brade vam omogoča striženje in oblikovanje obeh predelov. Rezilo za zalizce in brado vključuje dva nastavljiva glavnika za striženje na dolžino 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 in 16 mm. 

Vsebuje vrteča rezila za nosne dlake, rezilo za brado in zalizce, glavnik za brke, olje za mazanje, ščetko za čiščenje in nastavljivo držalo za glavnik 

Brivnik uporablja AA/UM3 1,5 V baterije. Za najboljše delovanje priporočamo uporabo alkalnih baterij. 

Garancija: 2 leti

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ušivost

Se je ušivosti mogoče izogniti?
Najboljša zaščita je, da se izogibamo ušivih ljudi. To ni vedno preprosto, saj teh majhnih krvosesov skoraj ne vidimo. Otroci naj ne uporabljajo skupnih kap, trakov, klobučkov in - če imajo naglavne uši - naj ne hodijo v vrtec ali v šolo. Gvantne uši lahko preživijo v oblazinjen ih površinah pohištva in v javnih prometnih sredstvih, kar je dandanes sicer zelo redko. Pri oblazinjenem pohištvu, ki ga najdemo na kosovnem odpadu, je treba biti previden.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja