Sukrin Gold naravno sladilo, 500 g

Sukrin Gold naravno sladilo je okusno sladilo z zelo nizko kalorično vrednostjo in sicer z manj kot 1 kalorijo na 5 gramov sladkornega pripravka Sukrin Gold. Sukrin Gold naravno sladilo je okusno sladilo z zelo nizko kalorično vrednostjo in sicer z manj kot 1 kalorijo na 5 gramov sladkornega pripravka Sukrin Gold.
515191 27583

Ocene in mnenja

Opis

Sukrin Gold naravno sladilo je okusno sladilo z zelo nizko kalorično vrednostjo in sicer z manj kot 1 kalorijo na 5 gramov sladkornega pripravka Sukrin Gold.

Naravno sladilo z izjemno nisko kalorično vrednostjo je primerno predvsem za vse tiste osebe, ki se ne prehranjujejo z visoko kaloričnimi izdelki, pazijo na svoje zdravje, nivo glukoze v krvi ter predvsem pazijo na normalno telesno težo.

Sladkorji in oglikovi hidrati se v kolikor so ti v krvi v presežku prično skladiščiti in se pretvarjati v adipozno tkivo oziroma z drugimi besedami maščobno tkivo.

Sukrin Gold je proizveden iz povsem naravnih sestavin (eritrol), ki se nahaja v nekaterem sadju ter gobah. Eritrol je naravna sestavina, ki se nahaja v hruškah, melonah ter nekaterih gobah. Eritrol je nadalje še predelan in sicer v procesu fermentacije.

Sukrin Gold je odlična zamenjava za navaden rjavi sladkor. Da bi bila sladilna vrednost tovrstnega sladkorja še večja je mogoče dodati tudi naravno stevio, ki je prev tako sladilo brez energijske vrednosti. Sukrin Gold se od navadnega Sukrina loči po tem, da ima naravni okus rjavega sladkorja in je zato odlična zamenjava za rjavi sladkor.

Sukrin Gold sladkor je primeren za uporabo diabetikom ter vsem, ki jih skrbi nivo glukoze v krvi. Sladilo namreč ne vpliva na dvig ravni koncentracije glukoze v krvi.

Kakšne so prednosti uporabe Sukrin Gold sladila

- sladilo je povsem naravnega izvora

- nizek glikemični indeks z vrednostjo 1

- nizka kalorična vrednost sladila

- primerno za uporabo pri peki ter vskaodnevno pri sladkanju najrazličnejših jedi

- je dobrega okusa ter ne povzroča nastanka zobne gnilobe in ne pospešuje razvoj bakterijskih kultur v ustni votlini

- ne vsebuje aditivov ter GSO

Uporaba sladila Sukrin Gold

Sladilo uporabite kot nadomeščanje rjavega sladkorja. Primeren je za slajenje sadja v sadni salati, žitaric, smoothijev, kaš vseh vrst, čajne napitke in druge napitke.
Sukrin Gold je obstojen na visoke temperature in je zato primeren za kuhanje in peko. Pri uporabi Sukrina v svojih receptih upoštevajte, da ne sme preseči 20 % vseh sestavin.

Sestavine Sukrin Gold sladila

Sladilo praktično ne vsebuje beljakovin, obogateno pa je z ogljikovimi hidrati in sicer v 100 gramskem odmerku je le-teh kar 99,3 g. Sladilo ne vsebuje maščob, prehranskih vlaknin ter soli.

Sukrin Gold sladilo pa vsebuje še: eritrol, ekstrakt stevie (glikozidi), izvleček sladu, glicerol...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sukrin Sukrin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov