Sukrin nadomestek sladkorja, 500 g

Sukrin ne vpliva na krvni sladkor ali raven inzulina v telesu. Primeren za diabetike.<br> Sukrin ne vpliva na krvni sladkor ali raven inzulina v telesu. Primeren za diabetike.
460605 19277

Ocene in mnenja

Opis

Želite zmanjšati vnos sladkorja in hkrati ne marate uporabljati umetnih sladil?

Sukrin je odlična alternativa:

* brez kalorij
* prijazno zobem
* okusen
* 100% naraven

Delovanje:

- Ne poveča ravni sladkorja v krvi (je brez glikemičnega indeksa).
- Deluje kot antioksidant.
- Sladkost, brez kalorij in ogljikovih hidratov.

Sukrin je povsem naraven nadomestek sladkorja brez kalorij. Sukrin ne vsebuje ogljikovih hidratov, se lahko absorbira v telo ter je popolnoma primeren za diabetike.

Sukrin daje vsakomur možnost, da uživajo sladkosti življenja brez slabe vesti.

Študije kažejo, da Sukrin ne vpliva na raven krvnega sladkorja ali inzulina v telesu. To pomeni, da ga lahko varno uporabljajo sladkorni bolniki. Mnogi ljudje želijo omejiti svojo porabo sladkorja, vendar so zaskrbljeni glede varnosti umetnih sladil. Sukrin je 100% naraven izdelek brez dodatkov, ki temelji na sladkorju, naravnem alkoholu ali eritritolu. Eritritol je naravno prisoten v hruškah, melonah in nekaterih gobah.

Sukrin se proizvaja po naravnem procesu fermentacije, ki uporablja glukozo kot osnovno surovino. Sukrin je 100% naraven in ekološki proizvod ter se uporablja namesto sladkorja pri peki peciva, pripravi pijač kot so kava, čaj in druge.

Hranila (100 g):
Energija = 0 kcal
Beljakovine = 0 g
Ogljikovi hidrati =100 g
- Od tega sladkorji = 0 g
Maščobe = 0 g

Sestavine:

Eritritol sladila (E968)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Socialna pripadnost (čredni nagon) je značilna tudi za živali, saj je zadovoljevanje potreb in z njim preživetje možno le v skupnosti. Ostaja pa pri njih nezavedna, saj so jim vedenjski vzorci določeni genetsko in jih ni potrebno prenašati na potomstvo zavestno, z učenjem.

Pri ljudeh pa je nujno, da socialna pripadnost postane zavestna in zato subjektivna, vezana na čustva, prepričanja in verovanja, saj prav človeška skupnost poleg zadovoljevanja potreb za preživetje potomcem omogoča tudi posredovanje vedenjskih vzorcev.

Posredovanje vedenjskih vzorcev je domena vzgoje in učenja doma, v šoli in širšem okolju. Pri šolarju poteka čustveno izraziteje kot pri odraslem. Ključnih je prvih pet let, ko otrok preko igre in medsebojnega vplivanja (interakcij) privzema temeljne življenjske vzorce.

Če so mu bili posredovani premišljeno, vztrajno in z ljubeznijo, jih asimilira, sprejme kot svoje in jih kasneje ne spreminja. Če so bili posredovani nepovezano, nejasno, nedosledno ali pod prisilo, jih privzema kot tujke (mtrojekte), ki se jih želi kasneje znebiti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sukrin Sukrin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja