Sulfoderm M losjon za prhanje s sirotko, 200 mL

Losion za prhanje s sirotko stabilizira kislinski zaščitni plašč kože. Losion za prhanje s sirotko stabilizira kislinski zaščitni plašč kože.
14013 14013

Ocene in mnenja

Opis

Losion za prhanje s sirotko stabilizira kislinski zaščitni plašč kože. Zaradi nizke pH vrednosti 4.0 – 4.5 je losjon za prhanje še posebno primeren za dnevno nego intimnih predelov in problematične kože.

Losjon nežno čisti in poskrbi za odporno kožo.

Uporaba

Navlažite kožo, nato pa Sulfoderm losjon za prhanje enakomerno porazdelite po telesu. Po kratkem času učinkovanja ga izperite s čisto vodo. Po zaslugi njegovih nežno čistilnih sestavin je možna večkratna dnevna uporaba.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

3. Energetski preboj

Miselna predstava je oblikovana in z njo pot ter način reševanja zastavljene naloge (problema, potrebe). Energetski preboj je njegova odločitev. Če je šolar dovolj dobro energetsko opremljen, kar pomeni, da je telesno zdrav in zdržljiv, primerno umsko sposoben, čustveno sproščen, optimistično naravnan, samozavesten, pogumen in im ugodne izkušnje iz preteklosti, bo vstopil v stik z zastavljeno nalogo in jo začel reševati. Tu se začenja dejavno učenje, saj je odločitev resnično njegova.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sulfoderm Sulfoderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov