Supradyn Imuno granule, 14 vrečk

<p>Supradyn Imuno granule v obliki vrečk so inovativno prehransko dopolnilo, oplemeniteno s cinkom, C vitaminom, ekstraktom echinaceje, ekstraktom propolisa ter z dodatkom sladila.</p>

Supradyn Imuno granule v obliki vrečk so inovativno prehransko dopolnilo, oplemeniteno s cinkom, C vitaminom, ekstraktom echinaceje, ekstraktom propolisa ter z dodatkom sladila.

930539 4734

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Supradyn Imuno granule so prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin C, ekstrakt ameriškega slamnika, ekstrakt propolisa in cink. Vitamin C in cink prispevata k normalni funkciji imunskega sistema.

Kompleks vsebuje izvlečke rastline Echinacea (kombinacija Echinacea angustifolia DC in Echinacea purpurea (L.) Moench.) in je posebej titrirana za povečanje koncentracije aktivnih zelišč snovi. Ekstrakt je standardiziran na vsebnost fenolnih spojin (titriranih pri vsaj 4%) in na polisaharidih (titriranih na najmanj 15%)

VITAMIN C, CINK

V obdobju večje občutljivosti, kot so stresna obdobja, neuravnotežena prehrana ali temperaturne spremembe, se lahko zmanjša naravna obrambna sposobnost telesa. Vitamin C in cink prispevata k normalni funkciji imunskega sistema. Vitamin C in cink, ki sta prisotna v dodatkih SUPRADYN IMUNO, sta antioksidanti in prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

PROPOLIS

Propolis je snov, ki jo proizvajajo čebele. Ščiti namreč panj pred zunanjimi vplivi.

Supradyn Imuno granule - kako jih uporabiti?

V primerih, ko ima naše telo povečane prehranske potrebe (npr. pozimi) - vzemite 2 vrečki na dan. Priporočeni čas uporabe je do 7 dni.

V obdobju povečane telesne ali psihološke obremenitve je priporočljivo vzeti 1 vrečko na dan. Priporočeni čas uporabe je do 14 dni.

Cink in vitamin C prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema; vitamin C prispeva tudi k normalni psihološki funkciji, zmanjšanje morebitno utrujenost in izčrpanost.

Po potrebi lahko po 14 dneh premora ponovite cikel jemanja.

Način zaužitja vrečk

Vsebino vrečke stresite neposredno v usta. Dodatek lahko odmerjate neodvisno od prehrane.

sestavina dopolnila 1 vrečka (1,8 g) % PDV 2 vrečki (3,6 g) % PDV
vitamin C 90 mg 113 % 180 mg 225 %
cink 7,5 mg 75 % 15 mg 150 %
suh izvleček echinaeje 150 mg / 300 mg /
suhi ekstrakt propolisa 100 mg / 200 mg /

Opozorila ob jemanju Supradyn prehranskega dodatka

Dopolnilo je obogateno s sladili. Vsebuje vir fenilalanina. Prekomerno jemanje ima lahko odvajalni učinek. 

Primeren za odrasle in otroke od 14. leta starosti dalje. Prehransko dopolnilo ni primerno za ljudi, ki so v preteklosti imeli alergije ali alergijske reakcije na sestavine prehranskih dopolnil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

FAKTOR BIFIDUS

V materinem mleku je poleg drugih koristnih snovi tudi faktor bifidus, ki varuje otrokovo črevesno floro in preprečuje rast škodljivcev. Bakterije bifidus naselijo črevo in ustvarijo kislo okolje, ki druge bakterije, povzročiteljice bolezni, ovira pri rasti in tako onemogoči izbruh določene okužbe.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bayer Bayer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov