Systane Hydration kapljice za oko, 10 mL

<strong>Nove lubrikantne kapljice za oči Systane Hydration omogočajo obnovo očesne površine.</strong> Nove lubrikantne kapljice za oči Systane Hydration omogočajo obnovo očesne površine.
506389 11324

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Nove lubrikantne kapljice za oči Systane Hydration omogočajo obnovo očesne površine.
Alcon je razvil nove kapljice za oči in tako oplemenitil svojo družino izdelkov za oči Systane*. Lubrikantne kapljice Systane Hydration omogočajo obnovo poškodovanih celic na očesni površini s podaljšano zaščito in boljšim vlaženjem.

Dva polimera namesto enega poskrbita za zaščito očesne površine. Kombinacija hidroksipropil gvara (HP Gvar) in hialuronske kisline (HA) v lubrikantnih kapljicah za oko Systane Hydration bolj učinkovito ščiti epitelne celice pred poškodbami kot hialuronska kislina sama.

Systane Hydration lubrikatne kapljice za oči nudijo podaljšano zaščito in boljšo hidracijo, kar omogoča obnovo poškodovanih celic na očesni površini (temelji na osnovi podatkov »in vitro celičnega modela«). Namenjene so takojšnjemu olajšanju pekočega in dražečega občutka kot posledici suhega očesa.

Dvojni polimer v lubrikatnih kapljicah za oko Systane Hydration poskrbi za boljšo zaščito očesne površine v primerjavi s hialuronsko kislino samo.

Lubrikatne kapljice Systane Hydration delujejo kot obliž, ki omogoča obnovo poškodovanih celic na očesni površini tako, da nudi podaljšano zaščito in hidracijo kot hialuronska kislina (HA) sama.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Druge terapije Zanje so pristojni in jih lahko izvajajo le usposobljen terapevti.

(Akupunktura, Hipnoterapija).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alcon Alcon
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov