Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
6693 6693

Ocene in mnenja

Opis

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L. 

Prednosti Tena ProSkin Pants Plus hlačk 

  • trojna zaščita za zdravo in negovano kožo
  • FeelDry Advanced tehnologija
  • izredno zračni material
  • snov, ki nevtralizira neprijetne vonjave
  • izdelek je dermatološko testiran
  • odobreno s strani Skin Health Alliance organizacije
  • naterial iz katerega so hlačke narejene je izredno zračen in elastičen

TENA ProSkin

Nova podoba Linije izdelkov TENA Proskin

TENA Proskin so prvi in edini izdelki za oskrbo in nego pri inkontinenci, ki jih potrjuje vodilno mednarodno združenje za zdravo kožo Skin Health Alliance. Koža s staranjem postaja krhka in se počasneje celi, še posebej pri inkontinentnih osebah na izpostavtlenlh delih. Zaradi tega je preventiva odločilnega pomena.

V preteklih letih smo se naučili, da so pri vzdrževanju zdrave kože ključni 3 koraki:

1. Obdržati suhost

Ohranjanje suhe kože je ključno pri preprečevanju iritacij, zato je potrebno izbrati zračni in vpojni izdelek. TENA Proskin s FeelDry Advanced tehnologijo omogočajo hitro vpijanje tekočine in s tem ohranjajo kožo suho in zdravo.

2. Očistiti

Kožo je potrebno nežno očistiti s TENA WETWIPE vlažno krpico ob vsaki menjavi izdelka za inkontinenco. Mehka in kompaktna vlažna krpica enostavno čisti, neguje in ščiti kožo. Vpojne krpice so po velikosti prilagojene odraslim, saj so 2x večje od povprečnih vlažnih robčkov za dojenčke.

3. Zaščiti

Krhka, starejša koža potrebuje dodatno zaščito . TENA Barierna krema se nanaša v tankem sloju inje namenjena kot preventiva pred poškodbami kože.

TENA Cinkovo mazilo vsebuje 10 % cinkovega oksida, ki neguje poškodovano, občutljivo in razdraženo kožo. Nanaša se v tankem sloju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Patogeneza in klinična slika

Pri ljudeh se bolezen kaže z obilno vodeno ali sluzasto drisko tudi pet- do desetkrat na dan. Tekoči iztrebki so največkrat rumeno-zelene barve. Driske navadno spremljajo še bolečine in krči v trebuhu, siljeneje na bljuvanje, bljuvanje, pomanjkanje teka in nekoliko zvišana telesna temperatura. Driska se pojavi 7 do 10 dni po okužbi. Pri ljudeh z normalno imunostjo driska traj!1 približno 9 do 15 dni, redkeje več tednov. Bolezen, ki je lahko tudi brez bolezenskih znakov, navadno preneha sama od sebe, brez specifičnega zdravljenja.

Pri bolnikih s pomanjkljivo imunostjo (npr. pri bolniku z aidsom) se driska ponavlja, traja več mesecev in se lahko konča s smrtjo. Pri teh bolnikih je kriptosporidioza ena izmed najbolj pomembnih oportunističnih okužb. Imunodeficientni bolniki močno shujšajo, saj zaradi driske izgubijo veliko tekočine, okoli 3 litre na dan, lahko pa tudi mnogo več. Poročajo, da kriptosporidioza pri bolnikih z aidsom v razvitih državah povzroča driske pri 14 % bolnikov, v državah v razvoju pa pri 24 %. Okužba pri omenjenih bolnikih lahko povzroči tudi vnetje dihalnih poti, žolčnika, jeter in trebušne slinavke. Bolezensko stanje se izboljša, če se izboljša imunsko stanje, npr. prenehanje jemanja raznih imunosupresivnih sredstev, protiretrovirusno zdravljenje pn bolnikih z aidsom (Tanyuksel in sod., 1995, Guerrant, 1997, Chen in sod., 200 Hunter in Nichols, 2002, Xiao in sod., 2004, Tomažič in sod., 2004).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov