x
Vse kategorije
Crystal deo roll on, 66 mL
Crystal deo roll on, 66 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Crystal deo roll on, 66 mL

Proizvajalec: French Transit Ltd.
Praktični roll-on za ohranjanje svežinine vašea telesa.
Cena: 6,11 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Crystal deodorant ROLL-ON

Roll-on je zaradi rahle teksture raztopljenega kristalnega kamna in enostavnega nanosa najbolj priljubljena oblika deodoranta. Nanesemo ga na očiščeno kožo.

66 ml

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav. CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Dodatni opis

Brez aluminijevega klorohidrata!

Velikost: 67 ml

Praktični roll-on je enostaven za uporabo. CRYSTAL™ body deodorant roll-on nanesemo s pomočjo vrtljive kroglice. Izdelek je zdravju prijazen, ker je brez aluminijevega klorohidrata ne preprečuje naravnega procesa potenja ampak samo neprijeten vonj.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Najboljše jamstvo, da boste tudi v prihodnosti imeli s sinom pristen odnos, je vaša volja, da se razvijate skupaj z njim. Čeprav niste več odgovorni za njegovo vzgojo, še vedno nosite prav vi glavno odgovornost za vajin odnos odnos, ki je, kot vemo, odločilen za vzgojo. Veliko veselja vam želim ob tem.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Naravni deodorant - kako deluje?

Znanstvenik Jerry Rosenblatt je med potovanjem po Franciji leta 1984 raziskoval minerale, s katerimi bi bilo možno prečistiti in razkužiti vodo. Na podlagi sestave mineralnih soli je prišel do formule, ki je pomagala pri ustvarjanju čiste pitne... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.