Terra nova vitamin D3 400 IU kapsule za otroke, 50 kapsul

<strong>Terranova uporablja izključno vitamin D v obliki D3, pridobljen iz lišajev, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo. </strong> Terranova uporablja izključno vitamin D v obliki D3, pridobljen iz lišajev, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo.
539546 2773

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

POSEBNA ZAHVALA: Za popust na izdelku Terra Nova se zahvaljujemo podjetju Avemed d.o.o. iz Ljubljane.

• prispeva k rasti in vzdrževanju kosti
• pomemben za ustrezno delovanje imunskega sistema
• primeren za vegane in vegetarijances
• vir veganskega holekalciferola s sinergijskimi polnovrednimi hranili.

Terranova uporablja izključno vitamin D v obliki D3, pridobljen iz lišajev, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo. (primeren za vegane)

Magnifood:

Listi koriandra vsebujejo vitamina K in A, potrebna za optimalno absorpcijo vitamina D3 ter za naravno sintezo vitamina D v telesu. Stabilizirani riževi otrobi so najbogatejši vir vitamina E in njegovih izomerov, B-vitaminov, mineralov, vlaknin in esencialnih maščobnih kislin.

Bučna semena so bogat vir maščob, ki so potrebne za absorpcijo vitamina D.

Spirulina - kar 70 % njene mase tvorijo beljakovine. Sloves so ji prinesle vse esencialne aminokisline, vitamin E, številni rastlinski pigmenti z antioksidativnim delovanjem (klorofil, betakaroten), minerali, vitamini skupine B, med njimi tudi B12. Raziskave potrjujejo koristnost dodajanja spiruline v prehrano za ohranjanje dobrega počutja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Hepatitis C

Sprememba življenjskega sloga. Za spodbujanje ozdravitve (tudi pri kroničnih oblikah) se je treba povsem odpovedati alkoholu. To ne zadeva le žganih pijač, temveč tudi pivo, jabolčno vino in mošt, saj ima alkohol dolgoročno enake negativne posledice na jetra kot vnetje, ki je povzročeno z virusi. Dvojna obremenitev je preveč življenjsko pomemben organ.

Tudi uravnotežena prehrana in vse, kar krepi obrambne sposobnosti, vpliva na ugodne možnosti za zdravljenje.

Odgovorno obnašanje. Ljudje, ki vedo, da so prenašaici virusov, naj se obnašajo tako, da ne okužijo drugih: virus zunaj telesa preživi pri sobni ?sredstva: med skoraj enoletnim zdravljenjem se lahko pojavijo gripi podobne težave, depresije, bolečine v kosteh, izguba teka, izpadanje las in suha koža. Te težave po prekinitvi terapije izginejo in po večini tudi že veliko bolj zgodaj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TerraNova TerraNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja