TerraNove Magnezij 100 mg kompleks, 50 ali 100 kapsul

TerraNove Magnezij 100 mg kompleks je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno predvsem z visoko vsebnostjo magnezija.
949591 15520

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 29. 11. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

TerraNove Magnezij 100 mg kompleks je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno predvsem z visoko vsebnostjo magnezija. 

Prednosti izdelka z magnezijem

  • ne vsebuje sledov pšenice
  • ne vsebuje sledov koruze
  • ne vsebuje sledov soje
  • ne vsebuje kvasa
  • ne vsebuje sledov mleka ali mlečnih izdelkov
  • ne vsebuje barvil
  • ne vsebuje konzervansov
  • ne vsebuje dodatkov
  • ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Izdelek je primeren za vegetariansko in tudi za vegansko usmerjene posameznike. 

Prednost izdelka je tudi vsebnost magnifood kompleksa, kar pripomore k izboljšani splošni biološki uporabnosti izdelka. 

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 2 do maksimalno 4 kapsule na dan. 

Prehransko dopolnilo zaužijte med samim obrokom; lahko s kozarcem vode.

Morebitni alergeni - izdelek vsebuje mlado ovseno travo, v primeru celiakije se vsekakor posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. 

Izdelek ne vsebuje polnil, ne vsebuje pomožnih sredstev in nič kar bidelovalo alergeno. 

Sestava prehranskega dopolnila

1 kapsula vsebuje:

275 mg magnifood kompleks

100 mg stabilizirani riževi otrobi

75 mg mlada ovsena trava

50 mg bučna semena

100 mg magnezija v obliki magnezijev bis glicinat

50 mg listi koprive

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Življenska energija - železo!

Danes uživamo hrano, ki je večinoma predelana, organsko pridelana in polna aditivov. Taka hrana ne le da povzroča poškodbe črevesne sluznice, ampak je tudi osiromašena s hranili, kar vodi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V drugem delu delavnice se mentor osredotoči le na udeležence, s katerimi se je pogovarjal, jih drugega za drugim vprašuje, kako so doživeli njegovo poseganje v poročanje. Poročajo naj torej o doživljanju, ne o vsebini. Tega običajno (še) niso vajeni, zato naj jih mentor vedno znova prijazno usmerja v izpovedovanje doživljanja, ne v pripovedovanje vsebin. Pri tem naj mentor opiše namen delavnice in poudari, da je povratno sporočilo namenjeno preverjanju razumevanja in doživljanja nekega sporočila, ne pa podajanju svojega mnenja o sporočilu. Mnenje je namreč sogovorniku možno povedati le, če nas zanj vpraša. Pri tem naj mentor brez napovedi napravi kratek šaljiv poskus in nekoga od udeležencev izzove: Kako lahko prideš na skupino v obleki, ki mi ni všeč? Pobara ga za ustrezen odgovor. Tudi ostali naj ugibajo, kateri odgovor bi najbolj ustrezal. Mentor pojasni, da je najboljši naslednji odgovor: O mojem načinu oblačenja boste lahko sodili le takrat, ko vas bom vprašal(a) za mnenje!

V tretjem delu delavnice mentor udeležence uvede v prvi gestaltni poskus, v katerem naj bi preko medsebojnega vplivanja (interakcij) pridobili nove izkušnje v načinu poslušanja. Delo naj poteka v trojicah, ki jih določijo sami. Če se število ne izide, naj bodo veni ali dveh skupinah po štirje. Mentor naj se v interakcijo ne vključuje. Ko so skupine oblikovane, naj se udeleženci dogovorijo o spoštovanju molčečnosti glede vsebine pogovorov in o delitvi vlog. Prvi je poročevalec, drugi poslušalec in tretji nadzornik (supervizor), ki pazi na način in potek pogovora ter sproti opozarja na morebitne odklone, Vsebina pogovora naj se nanaša na način in doživljanje pogovarjanja doma, z učiteljem in s prijateljem. Poročevalec pripoveduje o svojih doživetjih, poslušalec pojasnjuje, kako to razume, nadzornik pa pazi, da poročevalec govori o doživljanju ter da je povratno sporočilo poslušalca res preverjanje, ne ocenjevanje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TerraNova TerraNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov