Thalgo Resurfacing krema za zrelo kožo, 50 mL

<strong>Thalgo Resurfacing krema za zrelo kožo je primerna za vse, ki potrebujejo proizvod, ki je namenjen intenzivnejši negi kože.<br></strong> Thalgo Resurfacing krema za zrelo kožo je primerna za vse, ki potrebujejo proizvod, ki je namenjen intenzivnejši negi kože.
12941 12941

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Resurfacing krema za zrelo kožo je primerna za vse, ki potrebujejo proizvod, ki je namenjen intenzivnejši negi kože.

Kombinacija aluminijevega oksida v svoji mikro kristalinični obliki je namenjena lahnemu dermatološkemu  pilingu kože obraza.

Formula je obogatena tudi z naravnim karitejevim maslom in zato visoko efektivno deluje na površino kože, ki jo ob enem ne izsuši ter jo intenzivno regenerira.

Od prvega nanosa kozmetičnega izdelka je koža obraza na otip nežna, regenerirana, bolj prijetna na otip. Nanos na površino kože naredi le-to radiantno, povsem negovano, njena tekstura pa postane enakomerna ter negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Zelenjava
Cvetača: barva ni merilo za okus ali kakovost.

Kupite lahko tudi rumenkasto obarvane glave, ki celo dlje zdržijo kot bele, ki jih dobimo, če so listi varovali glave pred sončno svetlobo.

Grah: stroki morajo biti gladki in brez madežev.

Prepozno obran grah je mokast, ker se sladkor spremeni v škrob (najbolje, da poskusite v trgovini).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja