The Beta-Alanine, 500 g

Izdelek, ki dejansko izpolnjuje obljubljeno! Izdelek, ki dejansko izpolnjuje obljubljeno!
15897 15897

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek, ki dejansko izpolnjuje zapisano in obljubljeno! 

Kako učinkovit je beta-alanin je podprto in dokazano preko mnogih študij, narejenih na ljudeh in ne na posameznih celicah, podganah ali kakšnih drugih poskusnih zajčkih. Znanost, ki podpira Beta-alanin stoji na trdnih temeljih dokazov.

Največji rezultati uživanja dopolnila za športnike Beta-alanin so ponavadi vidni po 3-4 tednih, čeprav večina občuti občutke "napumpanosti" in mišične polnosti že zelo kmalu.

Navodila za uporabo: Zaužijte en odmerek pred vadbo na prazen želodec.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Morda pa jim bo vključitev v projekt popestrila vsakdanjik in jim razprla nova obzorja v odnosih do sebe in drugih. Gestalt ima namreč prav to nalogo: ozavestiti posameznika, da kot v zrcalu ugleda sebe in v mislih preleti vse tri dimenzije lastne osebnosti (telesno, duševno in duhovno) ter presodi njihovo medsebojno usklajenost.

Na prvem srečanju z bodočimi mentorji in svetovalnimi delavkami sem zaznal njihov strah, da ne bodo kos nalogi, ker ne poznajo gestaltnih metod. Pa sem jim razložil, da potrebujejo le sproščenost, odprtost, pristnost, pogum, optimizem in željo po raziskovanju. To je Gestalt. Tak sem ostal z njimi ves čas projekta in takšni so postali oni z menoj, zato je projekt stekel gladko. Zaključna anketa pa dokazuje, da je bil tudi uspešen.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja