The caffeine prehranski dodatek, 100 kapsul

The caffeine je idealen dodatek za ljudi, ki želijo povečano prisotnost naravne snovi v krvnem obtoku. The caffeine je idealen dodatek za ljudi, ki želijo povečano prisotnost naravne snovi v krvnem obtoku.
443859 8328

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kofein je naravna snov, ki pripada skupini z imenom metiloksantini. Najdemo ga v kavi, čaju, čokoladi, koli in številnih zeliščih kot sta guarana in Yerba Mate.
 
Velika večina ljudi si začetka dneva ne zna predstavljati brez kofeinskega napitka. Številne raziskave kažejo pozitivne učinke kofeina.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte en odmerek (1 kapsulo) pol ure pred vadbo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Kontracepcija
Spermicidi

Spermicidi so kemično kontracepcijsko sredstvo, ki se dobijo v obliki gela, mazila, kreme, penečih tablet ali penečega razpršila in svečk ter jih vstavite v nožnico. Nastane pena ali trda sluz in ustvari pregrado za moške semenčice. Spermicidi dodatno zmanjšajo gibljivost spermijev oziroma jih celo uničijo.

Spermicide nanesete v nožnico najmanj deset minut pred spolnim občevanjem, delujejo pa največ eno uro.

Kemična sredstva pogosto povzročajo draženje kože in alergije pa tudi infekcije nožnice. Poleg tega lahko uničijo tanko gumo, ki sestavlja kondom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov