The cla 1000, 150 kapsul

Konjugirana linolna kislina (CLA) prosta maščobna kislina, ki se naravno pojavlja v nekaterih hranilih, predvsem v mesu in mlečnih izdelkih in pa oreščkih in nekaterih oljih. Konjugirana linolna kislina (CLA) prosta maščobna kislina, ki se naravno pojavlja v nekaterih hranilih, predvsem v mesu in mlečnih izdelkih in pa oreščkih in nekaterih oljih.
2022-02-28 20,53 €
911321 8286

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Konjugirana linolna kislina (CLA) prosta maščobna kislina, ki se naravno pojavlja v nekaterih hranilih, predvsem v mesu in mlečnih izdelkih in pa oreščkih in nekaterih oljih. CLA nekateri nutricionisti smatrajo kot enega največjih odkritij med dodatki za fitnes in bodibilding.

Kljub temu, da je CLA prisotna v nekaterih živilih, pa jo le-ta vsebujejo zelo malo. Če bi želeli na ta način v telo vnesti učinkovito količino CLA, bi morali zraven pojesti še precej odvečnih maščob, ki jih poleg konjugirane linolne kisline vsebujejo naravni viri. Zato je edina možnost, da telesu ponudimo številne pozitivne lastnosti CLA, v jemanju kvalitetnega dodatka.
 
THE CLA sestavljajo najčistejši viri, ki omogočajo optimalno absorpcijo in maksimalen učinek.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte 1 kapsulo na dan skupaj z obrokom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Izguba poželenja
Pomanjkanje privlačnosti. Partnerstvo je intimen okvir, v katerem se sme izgubiti veliko stvari, ki so sicer pomembne v družbi. Toda kdor vedno naokrog teka le v razvlečenih hlačah ali v vedno istih oblekah, drugemu tudi sporoča, da mu ni pomembno, da ga ima ta za privlačnega.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja