The isodrink napitek, 1000 ali 2500 g

THE Isodrink je vrhunski izdelek najvišje kvalitete izdelan po najnovejših znanstvenih raziskavah in kakovostnih standardih.

583260 8307

Ocene in mnenja

Opis

Hidracija igra ključno vlogo pri katerikoli športni aktivnosti!
 
Najnovejše raziskave so presenetljive, saj so postavile nove standarde glede optimalnega hidracijskega napitka. Zadnja dva desetletja so znanstveniki potrdili, da z dodajanjem prave raztopine ogljikovih hidratov med treningom lahko drastično povečamo dolžino in intenzivnost treninga v različnih športih. Predvsem pri dlje trajajočih aktivnostih dodatni ogljikovi hidrati mišicam dodajajo energijo, ki jo te nujno potrebujejo za svoje delovanje, ko se glikogenske rezerve spraznijo.
 
Optimalna mešanica ogljikovih hidratov z visokim glikemičnim indeksom! Poveča vzdržljivost in zakasni občutek utrujenosti!
 
THE Isodrink vsebuje idealno mešanico enostavnih ogljikovih hidratov glukoze (dekstroze) in saharoze, ki jih telo najhitreje pretvori v energijo. Znanstvene študije so pokazale, da je kombinacija enostavnih ogljikovih hidratov veliko učinkovitejša pri vzdrževanju optimalnih nivojev glukoze v krvi, kot pa en sam vir OH. THE Isodrink s tem omogoča lahko prebavljiv in hiter vir energije potreben za dolgotrajne napore.
 
Znanstveniki so potrdili, da človeku že po izgubi 2-3% telesne tekočine drastično padejo telesne sposobnosti. To pa lahko pomeni razliko med zmago ali zadnjim mestom. S potenjem izgubljamo dragocene elektrolite, kar lahko privede do dehidracije in mišičnih krčev ter povzroči pregrevanje telesa. THE Isodrink ima nizko osmolarnost in idealno 7% raztopino enostavnih ogljikovih hidratov kar omogoča popolno hidracijo.
 
Perfektno razmerje vitaminov, mineralov in antioksidantov z dodanimi 5 najpomembnejšimi elektroliti! Preprečuje mišično utrujenost! Odlično odžeja!
 
THE Isodrink vsebuje vsa potrebna mikrohranila v pravem razmerju, ki zakasnijo občutek utrujenosti. Kompleks elektrolitov omogoča čvrsto mišično kontrakcijo.
 
THE Isodrink vsebuje tudi 200% dnevne potrebe po vitaminu C, ki ima odločilen pomen za imunski sistem ter funkcioniranje organizma.
 
THE Isodrink je vrhunski izdelek najvišje kvalitete izdelan po najnovejših znanstvenih raziskavah in kakovostnih standardih. Optimalna mešanica enostavnih ogljikovih hidratov, vitaminov, mineralov, antioksidantov ter elektrolitov zagotavlja športnikom dolgotrajen vir energije, kar omogoča najbolj intenzivno vadbo in vrhunske rezultate.
 
Navodila za uporabo: Zmešajte 2 merici THE Isodrinka z 1 litrom vode in uživajte med telesno aktivnostjo.

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 1000g
Odmerek: 70g (2 merici)

  Na odmerek

Energijska vrednost 280kcal

Beljakovine 0 g

Ogljikovi hidrati 61g

- Sladkorji 32,2g

Maščobe 0 g

Kalijev fosfat 560mg

Natrijev klorid 1120mg

Magnezij 140mg

Natrijev citrat 480mg

Sestavine:
*Palatinoza, Maltodextrine, dekstroza (glukoza), fruktoza, saharoza,vitamini in minerali, vitamin C, natrijev klorid, aroma , kalijev fosfat, naravno sladilo:sukraloza.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Retinitis pigmentosa

Koga lahko bolezen prizadene?
Način podedovanja je različen: x-kromosomsko-recesivna oblika se nanaša na 15 odstotkov vseh primerov bolezni. Lastnost je zapisana v X-kromosomu, kar pomeni, da lahko zbolijo samo moški potomci. Pri ženskah prevladuje zdrav gen na drugem X-kromosomu in tako nevtralizira gen z napako na prvem X-kromosomu. Moški z V-kromosom ne mora kompenzirati gena z napako. Pri sinovih prenašalk obstaja 50- odstotna verjetnost, da zbolijo. Pri hčerkah (po statistiki) je ena polovica prenašalk, druga polovica pa popolnoma brez gena z napako. Hčerke bolnih moških so vse prenašalke od očeta podedovanega X-gena z napako, medtem ko so sinovi vsi zdravi (zdrav Xkromosom matere izniči od očeta podedovan gen z napako).


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja