The liver tonic prehransko dopolnilo, 100 kapsul

<p>Pegasti badelj vsebuje prenekatere spojine, ki so koristne člove&scaron;kemu organizmu. Največ pozitivnih lastnosti med vsemi pa ima silimarin.</p>

Pegasti badelj vsebuje prenekatere spojine, ki so koristne človeškemu organizmu. Največ pozitivnih lastnosti med vsemi pa ima silimarin.

942197 8329

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pegasti badelj vsebuje prenekatere spojine, ki so koristne človeškemu organizmu. Največ pozitivnih lastnosti med vsemi pa ima silimarin.
 
Poleg naštetih, pa ima pegasti badelj tudi mnoge druge koristne lastnosti.
- Silimarin, kot glavna učinkovina.
 
Formula THE Liver Tonic pa je dodatno obogatena z amino kislino N- acetyl-cystein (NAC), iz katere telo sintetizira najmočnejši telesu lastni antioksidant glutation. Znanstvene raziskave so potrdile izjemen potencial glutationa.
 
Kot oblika preventive ali pa naraven način regeneracije jeter ter za optimalno delovanje imunskega sistema je redna in kvalitetna samopomoč izredno pomembna.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte 1 odmerek dnevno skupaj z obrokom.
 
Pred uživanjem alkohola
Zaužijte 3 kapsule skupaj z obrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Kontracepcija
Sterilizacija

Sterilizacija je edina absolutna metoda za preprečevanje zanositve. Poseg je nepovraten, razen če ste pripravljeni odšteti veliko denarja. Raziskave kažejo, da skoraj četrtina žensk sterilizacijo pozneje obžaluje in pozneje trpijo za močno psihično obremenjenost jo. Moških v tem primeru ne gre primerjati z ženskami: za poseg se odloči 0,5 do 1,3 odstotka manj moških kot žensk (6 odstotkov).

Sterilizacija ženske. Zdravniki danes sterilizirajo ženske s pomočjo laparoskopije v splošni narkozi. Pri tem jajcevode ločijo, včasih jih tudi dodatno prerežejo. Druga metoda je s pomočjo titanovih sponk, ki jih od zunaj postavijo na jajcevode in vmesni prostor zvežejo. V primerjavi z ločitvijo ali sprerezom jajcevodov, ki sta neboleča, je poseg s titanovimi sponkami bolj neprijeten, sicer pa je rana manjša.

Po sterilizaciji pridejo ženske v men o povprečno od eno do dve leti prej.

Obratni poseg, tako imenovana refertilizacija, je uspešna v največ 60 odstotkih vseh primerov. Tudi pri uspešni obratni operaciji postane največ 60 odstotkov žensk ponovno nosečih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov