Trilogy lahka šipkova vlažilno hranilna krema, 60 mL

Lahka vlažilna in hranilna krema nudi takojšnjo navlažitev in hranjenje kože. Primerna je za vse tipe kože, tudi za suho in poškodovano kožo. Lahka vlažilna in hranilna krema nudi takojšnjo navlažitev in hranjenje kože. Primerna je za vse tipe kože, tudi za suho in poškodovano kožo.
930750 20212

Ocene in mnenja

Opis

Lahka vlažilna in hranilna krema nudi takojšnjo navlažitev in hranjenje kože. Primerna je za vse tipe kože, tudi za suho in poškodovano kožo.

Certificirano organsko šipkovo olje, marula olje in čisti botanični ekstrakti obnavljajo, pomagajo popraviti in ponovno vzpostaviti ravnovesje na koži.
Trilogy vlažilna krema se takoj absorbira in pusti izjemno mehko kožo brez mastnega občutka. Zagotavlja tudi odlično podlago za ličila.

TRILOGY - RESNIČNI REZULTATI Z NARAVNIMI UČINKOVINAMI

Trilogy napredna naravna kozmetika vsebuje visoko učinkovite naravne izdelke, ki so izredno nežni na koži, vendar kljub temu dosegajo odlične rezultate.
Njihova strast do naravne nege kože se povezuje z skrbjo za naše okolje, kar se odraža skozi celoten proces izdelave in prodaje izdelkov.

Za Trilogy je lepota veliko več kot kozmetika - je žareči ten, ki odraža resnično prijetno kožo in uravnotežen odnos do življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Trilogy Trilogy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja