Trilogy organsko šipkovo olje, 20 mL

Trilogy 100% naravno certificirano organsko šipkovo olje je edino šipkovo olje z dokazanimi kliničnimi rezultati, da pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in gubic. Trilogy 100% naravno certificirano organsko šipkovo olje je edino šipkovo olje z dokazanimi kliničnimi rezultati, da pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in gubic.
910724 20214

Ocene in mnenja

Opis

Popolnoma naraven način za dosego najlepše kože.

Trilogy 100% naravno certificirano organsko šipkovo olje je edino šipkovo olje z dokazanimi kliničnimi rezultati, da pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in gubic.

Trilogy šipkovo olje vsebuje esencialne maščobne kisline ( Omega 3,6 in 9 ) in vitamine za navlaženo, mehko ter gladko kožo na vašem obrazu in telesu.
Lahko šipkovo olje se hitro vpije, podobno kot serum in ne pušča mastnega občutka.

Močne aktivne sestavine olja imajo blagodejen učinek na vse tipe kože, izreden učinek pa imajo tudi na suho, izsušeno, zrelo kožo in kožo z neenakomernim tenom.

DOKAZANI REZULTATI

Neodvisna klinična študija, ki jo je izvedel Avstralski raziskovalni laboratorij, je dokazala, da Trilogy certificirano organsko šipkovo olje izboljša vidne znake:
-    brazgotin do 41%
-    strij do 43%
-    gubice do 23 %

Številne nagrade, ki jih je prejelo Trilogy organsko šipkovo olje so dokaz o učinkovitosti izdelka ter tudi priljubljenosti izdelka med uporabniki.

UPORABA:

Vmasirajte 2-3 kapljice olja na očiščen obraz, vrat in/ali telo. Uporabljajte ga zjutraj in zvečer. Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji z vašim najljubšim Trilogy vlažilnim izdelkom.

TRILOGY - RESNIČNI REZULTATI Z NARAVNIMI UČINKOVINAMI

Trilogy napredna naravna kozmetika vsebuje visoko učinkovite naravne izdelke, ki so izredno nežni na koži, vendar kljub temu dosegajo odlične rezultate.
Njihova strast do naravne nege kože se povezuje z skrbjo za naše okolje, kar se odraža skozi celoten proces izdelave in prodaje izdelkov.

Za Trilogy je lepota veliko več kot kozmetika - je žareči ten, ki odraža resnično prijetno kožo in uravnotežen odnos do življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Trilogy Trilogy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede