Trilogy vsestranski prijetno dišeč in lahek balm, 50 mL

<p>Vsebuje certificirano organsko marula olje in olje &scaron;ipka, ki sta izredno cenjena zaradi njunih lastnosti, jojoba olje, oljčno olje, med ter vitamin E, ki kožo vlažijo in hranijo, zato je primeren za vse tipe kože in vso družino.</p>

Vsebuje certificirano organsko marula olje in olje šipka, ki sta izredno cenjena zaradi njunih lastnosti, jojoba olje, oljčno olje, med ter vitamin E, ki kožo vlažijo in hranijo, zato je primeren za vse tipe kože in vso družino.

* 20215

Ocene in mnenja

Opis

Vsestranski prijetno dišeč in lahek balm mehča, gladi in navlaži kožo.

Vsebuje certificirano organsko marula olje in olje šipka, ki sta izredno cenjena zaradi njunih lastnosti, jojoba olje, oljčno olje, med ter vitamin E, ki kožo vlažijo in hranijo, zato je primeren za vse tipe kože in vso družino. Neguje in zaščiti tudi kožo na telesu.

Everything balm je vsestranski produkt, ki ga lahko uporabljate kot kremico, balzam za ustnice, za nego obnohtne kožice, odlično mehča suhe komolce, kolena, roke in noge. Otroci pa ga naravnost obožujejo.
Zaradi svoje vsestranskosti je odličen in nepogrešljiv negovalni izdelek za potovanja.

UPORABA:

Pred uporabo segrejte manjšo količino balma na dlaneh ali med prsti. V stiku s kožo se zmehča in nato hitro absorbira. Uporabljajte ga na obrazu in telesu.

TRILOGY - RESNIČNI REZULTATI Z NARAVNIMI UČINKOVINAMI

Trilogy napredna naravna kozmetika vsebuje visoko učinkovite naravne izdelke, ki so izredno nežni na koži, vendar kljub temu dosegajo odlične rezultate.
Njihova strast do naravne nege kože se povezuje z skrbjo za naše okolje, kar se odraža skozi celoten proces izdelave in prodaje izdelkov.

Za Trilogy je lepota veliko več kot kozmetika - je žareči ten, ki odraža resnično prijetno kožo in uravnotežen odnos do življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Trilogy Trilogy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede