Trudi zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom, 100 mL

Trudi zaščitna krema je primerna kot vsakodnevna zaščita kože in pleničnega področja dojenčkov in razdraženih predelov kože otrok. Trudi zaščitna krema je primerna kot vsakodnevna zaščita kože in pleničnega področja dojenčkov in razdraženih predelov kože otrok.
491411 25867

Ocene in mnenja

Opis

Trudi zaščitna krema je primerna kot vsakodnevna zaščita kože in pleničnega področja dojenčkov in razdraženih predelov kože otrok.

Trudi zaščitna krema je uravnana na fiziološki pH kože, zaščiti in ne rišu že vzpostavljenje fiziološke bariere, krema se hitro vpije ter je vsebuje umetnih barvil in morebitnih alergenov.
Izdelek je dermatološko testiran.

Trudi zaščitna krema je posebej priporočena pri menjavi plenic in zaščiti pleničnega področja otroka, ter povsod tam, kjer koža prihaja v stik z morebitnimi alergeni, urinomter povsod tam, kjer prihaja do drgnjenja kože z umetnimi materiali.

Trudi zaščitna krema vsebuje 10 % cinkov oksid, ki dobro zaščiti kožno bariero, kožo ščiti in regenerira; krema ne vsebuje konzervansov ter umetnih dišav, ki bi delovale alergeno.

Učinkovine Trudi zaščitne kreme


cinkov oksid - kožo dodatno zaščiti in ohranja primarno zaščitno bariero kože
hidrolipidov.

čebelji vosek - dodatno zaščiti poškodovano kožno povrhnjico, ob enem pa zmanjšuje razdraženo kožo ter srbečico in rdečico.

Način uporabe Trudi zaščitne kreme

Trudi zaščitno kremo uporabite po predhodnem nežnem čiščenju kože otroke. Kožo po čiščenju nalahno osušite, nakar previdno nanesite past zaščitne kreme Trudi.

Nanosi Trudi zaščitne kreme naj bodo redni še posebej kadar je koža pordela ali pekoča.

Opozorilo ob uporabi kreme Trudi

Po uporabi Trudi kremo vedno dobro zapreti, da se ohranja njena kvaliteta. Ne hraniti v bližini toplotnih virov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja