Uriage Bebe 1er mineralna krema z ZF 50+, 50 mL
Uriage Bebe 1er mineralna krema z ZF 50+, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Uriage Bebe 1er mineralna krema z ZF 50+, 50 mL

Proizvajalec: Uriage
Uriage Bebe 1er mineralna krema z ZF 50 je inovativna ter izrazito zaščita krema, namenjena negovanju in temeljiti zaščiti kože otrok.
Cena: 17,97 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenotroška nega
Vsebujeuv filtre
Tip izdelkakrema

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Uriage Bebe 1er mineralna krema z ZF 50 je inovativna ter izrazito zaščita krema, namenjena negovanju in temeljiti zaščiti kože otrok.

Krema nudi zaščito pred dleovanjem UVA in UVB spektra UV žarkov, krema vsebuje mineralne filtre, zato kožo otroka maksimalno zaščiti ter nudi učinkovito protektivno plast pred delovanjem toksičnih žarkov, ki prihajajo od sonca.

Koža je visoko zaščitena, z najmodernejšimi filtri, celo vodoodporna ter izrazito negovalna. Otroška koža, ki je pogostoma zelo občutljiva ter dovzetna za alergije je s pomočjo te vrhunske Uriage kreme izrazito negovana.

Uporaba Uriage Bebe 1er mineralne kreme

Cca 20-30 minut pred izpostavljanjem kože soncu le-to dodobra zaščitite s kremo, nanesite bogato plast izdelka, z njim ne varčujte.

Da bi dobro zaščitili kožo obraza in vratu je potrebno tod nanesti vsaj 5 mL proizvoda, kar nanese cca. 1 majhno žličko kreme na te predele.

Vsekakor je potrebno aplicirati večkrat dnevno, po potrebi pa predvsem ponovno takrat, ko se izdelek izmije, ob povečani perspiraciji, po kopanju utroka, po brisanju z brisačo in podobno.

Posebno opozorilo: otroka nikoli ne izpostalvjajte soncu med 12 in 16:00 uro popoldan, saj je takrat obsevanje najmočnejše.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Na voljo imamo tudi serološke preiskave in kožni test. Kožni test je kvalitativni test, ki so ga včasih uporabljali predvsem za epidemiološke raziskave. Znanih Je več seroloških testov: Sabin-Feldmanov test ali dye test oziroma barvni test (SFT ali DT), neposredni in posredni imunofluorescenčni test (1FT), neposredni in posredni hemaglutinacijski test (IHA, ISAGA), encimski test (ELISA) za ugotavljanje protiteles IgG, IgM, IgA, test western blot (WB) za določanje protiteles IgG, IgM in IgA, elektrokemiluminiscentni test (ECLIA) za določanje protiteles IgG in IgM ter test ELISA za določanje t. i. avidnostnih protiteles IgG.

Pozitivnost seroloških testov kaže samo na to, da je bila preiskana oseba okužena s toksoplazmami, ne pa tudi, ali je trenutna bolezen nujno povezana s to okužbo. Šele na osnovi ponovnega pregleda (po 2-3 tednih) seruma bolnika s testom za ugotavljanje protiteles IgG lahko sklepamo o stanju toksoplazemske okužbe. Če pri ponovnem pregledu bolnikovega seruma potrdimo nizke vrednosti protiteles oziroma titre iz prvega pregleda, gre za staro, nenevarno okužbo (pri očesni toksoplazmozi in bolnikih z aidsom nizki titri protiteles ne izključujejo akutne toksoplazmoze). Če ugotovimo, da so vrednosti protiteles pri ponovni preiskavi spremenjene, iz npr. prvotne negativne vrednosti v pozitivno (serokonverzija) ali pa so titri oz. vrednosti protiteles IgG značilno povečani in da pri takem serumu ugotovimo tudi protitelesa IgM, kaže to na svežo oz. akutno toksoplazmozo, ki jo je treba predvsem pri nosečnicah takoj zdraviti (Logar, 1985, Decoster in sod., 1991, Cubitt in sod., 1992, Logar 1998, 1998a, Logar in sod., 2006, Montoya in Remington, 2008, Sickinger in sod., 2008).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenotroška nega
Vsebujeuv filtre
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.