Uriage pena za umivanje obraza, 150 mL

<strong>Uriage pena za umivanje obraza je negovalna mešanica sestavin, brez parabenov ter ojačevalcev arome. Izdelek je dermatološko preizkušen in ne povzroča alergij. <br></strong> Uriage pena za umivanje obraza je negovalna mešanica sestavin, brez parabenov ter ojačevalcev arome. Izdelek je dermatološko preizkušen in ne povzroča alergij.
443395 23064

Ocene in mnenja

Opis

Uriage pena za umivanje obraza je negovalna mešanica sestavin, brez parabenov ter ojačevalcev arome. Izdelek je dermatološko preizkušen in ne povzroča alergij.

Uriage negovalna pena nudi učinkovito tonificiranje in čiščenje kože obraza. Po iztisu pene se tvori prijeten mousse, ki kožo navdaja s prijetno nego, koža pa je ob enem intenzivno očiščena. Odstranjene so vse nečistoče s površine kože obraza, koža je po tretmaju s peno prijetno omehčana, nežna, odstranjene pa so tudi odmrle celice obraza.

Uravnava ravnotežje kože in jo pušča mehko, sijočo in čisto. Vrača sijočo barvo kože na obrazu.

Prednosti Uriage pene
- primerna za nego obraza, predelov okoli oči
- ne deluje alergeno
- ne vsebuje mil, kože posledično ne izsušuje
- izdelek je dermatološko ter oftalmološko preizkušen

Uporaba Uriage pene

Uriage peno nanesite na površino dlani, dodajte manjšo količino vode in peno spenite na obrazu s krožnimi gobi. Operite obraz s toplo vodo. Negujete lahko tudi predele kože okrog oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja