Uriage Xemose emolient krema, 200 mL

Univerzalna emolient krema namenjena negi izjemno suhe kože in kože nagnjene k atopiji. Univerzalna emolient krema namenjena negi izjemno suhe kože in kože nagnjene k atopiji.
516902 5588

Ocene in mnenja

Opis

Xemose univerzalna emolient krema je namenjena negi izjemno suhe kože in kože nagnjene k atopiji. Formula temelji na patentiranem lipidnem kompleksu Cerasterolu-2F (omega-3-ceramid in omega-6-ceramid + fitosteroli), ki restrukturira medcelične lipide rožnatega sloja, umirja in vrača naravno zaščito koži. V kombinaciji s termalno vodo Uriage, ki je bogata z minerali in oligoelementi, nudi hidratacijo, umiritev in zaščito suhe kože. Priporoča se vsakodnevna uporaba in nanos na čisto kožo obraza in/ali telesa. Izdelek je namenjen celi družini, novorojenčkom, otrokom in odraslim. Brez vonja, brez konzervansov, hipoalergena, nekomedogena.

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1027170

Poln naziv:

URIAGE XEMOSE EMULZIJA 200 ML

Kratek naziv:

URIAGE XEMOSE EMULZIJA 200ML

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

KO - Kozmetični izdelki

IVZ delovna šifra:

278807

DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

3661434000119

Proizvajalec:

LABU - LABORATOIRES URIAGE

Kataloška številka:

4693879

Carinska tarifa:

33049900

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

 To je bil rod arheoantropov iz starejših geoloških dob in zanj ugodnih klimatskih razmer.
V tem dolgem obdobju 20 milijonov let so nagonski vzorci skoraj povsem zbledeli. Nadomeščali so jih z izkustven im učenjem pridobljeni vzorci, ki so bili bolj prožni in prilagodljivi na spremembe v okolju. Pred nekaj milijoni let pa so se klimatske razmere zaostrile in je bil ta vegetarijanski četveronožec zaradi dolgih sušnih obdobij prisiljen splezati z dreves in si poiskati 'hrano v pusti in nevarni savani. Ker ni bil več nagonsko bitje, je svoje vedenje oblikoval z učenjem. To je bil že zelo učljiv paleoantrop izpred milijona let. Brez težav je sprejel nove izzive okolja, se privadil življenju v savani ter postal mesojedec in lovec. Iz prednjih okončin je razvil roke: moški je z rokami ustvarjal orodje, ženska naročje za nezrelega novorojenca. Pol milijona let je potreboval, da je razvijal srednje možgane in čustvene centre, ki so postajali podlaga za razvoj razuma in centrov v možganski skorji.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja