Venagel gel za nego utrujenih nog, 100 g

Venaforce gel je gel z ekstraktom semena navadnega divjega kostanja za nego utrujenih nog. Venaforce gel je gel z ekstraktom semena navadnega divjega kostanja za nego utrujenih nog.
460052 11791

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Simona **** 23. 06. 2017 18:35
Sama uporabljam le naravne fito izdelke in ta gel se je zelo dobro približal mojim standardom. Pripo... Preberi več
Tomaž **** 7. 04. 2017 18:10
Še dobro, da obstaja a. Vogel Preberi več
Tomaž **** 7. 04. 2017 18:10
Še dobro, da obstaja a. Vogel Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Venaforce gel je gel z ekstraktom semena navadnega divjega kostanja za nego utrujenih nog. Glede na njegovo sestavo in vsebnost kakovostnega ekstrakta semena navadnega divjega kostanja je priporočljiva sočasna uporaba z zdravilom Venaforce. Vsebnost ekstrakta semena navadnega divjega kostanja je uravnana tako, da gel vsebuje 2 % escina.

Uporaba

Uporabnik gel 2-3x dnevno nanese na kožo okrog nog, predvsem na območje okrog gležnja. Gela naj ne vtira. Po nanosu gela uporabnik noge drži 20 minut v privzdignjenem položaju. Gel se lahko uporablja tudi sočasno z uporabo kompresijskih nogavic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Tromboza in spremljajoče težave!

Vprašanje:Pozdravljeni Lani sem po hudem zlomu gležnja zbolela še za trombozo, kar dolgo je trajalo da sem se pozdravila,zadnje čase pa imam kar močno boleče noge, sploh meča,zjutraj ko se zbudim rabim...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Krčne žile

Posebna opozorila
Ne smemo spregledati globoke venske trombo ze in pozabiti na pljučno embolijo. Pri kliničnih znakih obsežnega tromboflebitisa na spodnjih udih je potrebno opraviti ultrazvočni pregled ven zaradi opredelitve morebitne pridružene venske tromboze. Pri povrhnjem tromboflebitisu praviloma ni nevarnosti, da bi se krvni strdek odtrgal in povzročil pljučno embolijo. Izjema so obsežni tromboflebitisi na zgornjem delu stegna, ki zajemajo vtočišče velike povrhnje stegenske vene (vene safene magne) v globoko stegensko veno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede