Vet's Best Cats Comfort Calm gel, 100 g

Vet's Best Cats Comfort Calm gel pomaga zmanjšati tesnobo in stres. Pomaga zmanjšati tesnobo med neprijetnimi obdobji. Priporočljivi časi povečanega stresa, kot so nevihte, potovanja in ognjemeti so ravno pravšnji za uporabo tega izdelka. Vet's Best Cats Comfort Calm gel pomaga zmanjšati tesnobo in stres. Pomaga zmanjšati tesnobo med neprijetnimi obdobji. Priporočljivi časi povečanega stresa, kot so nevihte, potovanja in ognjemeti so ravno pravšnji za uporabo tega izdelka.
452025 17623

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Vet's Best Cats Comfort Calm gel pomaga zmanjšati tesnobo in stres. Pomaga zmanjšati tesnobo med neprijetnimi obdobji. Priporočljivi časi povečanega stresa, kot so nevihte, potovanja in ognjemeti so ravno pravšnji za uporabo tega izdelka. 

Lahko pomaga umiriti agresivno vedenje. Primerno za mačke, starejše od 8 tednov.

Vet's Best Cats Comfort Calm gel je mešanica L-teanina, ekstrakta zelenega čaja in baldrijanovih koreninic, ki na dolgi rok pomirjajo in pomagajo pri premostitvah stresnih situacij.

Vet's Best Cats Comfort Calm gel - prednosti in karakteristike

  • Pomaga zmanjšati tesnobo v obdobjih, ki vznemirjajo dobro počutje vašega hišnega ljubljenca.
  • Priporočljivo v času povečanega stresa, kot so nevihte, potovanja in ognjemeti. 
  • Lahko pomaga umiriti agresivno vedenje. 
  • Naravno pomirja, ni seda
  • tivno sredstvo

Vets Best Comfort Calm Gel za mačke ima pomirjujočo mešanico L-Theanine, fitokemikalije, ki jo najdemo v zelenem čaju in Valerian Root, in je bil skrbno izbran za spodbujanje sprostitve in lajšanje stresa in tesnobe. 

DOPOLNILNA HRANA V OBLIKI FUNKCIONALNIH GELOV ZA MAČKE 

pakiranje zadošča za en mesec za 6 kg mačko.

Paleta izdelkov Vet‘s Best funkcionalnih gelov spodbuja ohranjanje aktivnega in zdravega življenja mačk. Geli so osnovani na naravnih sestavinah in so zelo ješči.

Način uporabe gela Vet's Best Cats Comfort Calm

Preventivna uporaba: aplicira naj se do 3 cm iztisnjenega gela Vet's Best Cats Comfort Calm. To je priporočljiva dnevna količina. 

Predviden stresni dogodek: isto količino gela naj se aplicira 3 ure pred znanim stresnim dogodkom. Odmerjanje nato ponovite 6 ur kasneje. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov