Vichy deodorant antitranspirant sprej, 125 mL

Dolgotrajno uravnava potenje, odpravlja neprijeten vonj, hkrati pa pusti koži dihati. Dolgotrajno uravnava potenje, odpravlja neprijeten vonj, hkrati pa pusti koži dihati.
204439 2131

Ocene in mnenja

Opis

Dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja (24 ur)
24-urna učinkovitost. Blaži potenje in deluje proti neprijetnemu vonju. Rezultat: dolgotrajna suhost. Ne pušča belih sledov na koži.
Brez alkohola.

UČINKOVITOST

Dolgotrajno uravnava potenje, odpravlja neprijeten vonj, hkrati pa pusti koži dihati.

UPORABA

Napršite na kožo iz razdalje 15 cm.

UČINKOVINE

Aluminijeve soli.

VONJ

Svež in čist vonj.

VSEBINA

Aerosol 125 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Nevarne so tudi premalo kuhane ali surove svinjske klobase.

Na podlagi raziskav DNK trihinel so do danes na različnih geografskih področjih spoznali 11 vrst oz. genotipov trihinel; T. spiralis, T. nativa, T. nelsoni, T. britovi, T. pseudospiralis, T. murreli, T6, T8, T9, T. papuae in T. zimbabwensis. Pri mesojedih arktičnih živalih in ljudeh na tem področju se pojavlja Trichinella nativa. Ljudje se inficirajo z uživanjem inficiranega mesa polarnih medvedov in mrožev. Ta lasnica je bolj odporna proti zamrzovanju kakor vse omenjene trihine. Južnoevropske in afriške mesojede živali so lahko okužene sTrichinella nelsoni. Človek se okuži s to lasnico pri uživanju inficiranega mesa divjih prašičev. Pri sesalcih in pticah lahko parazitira T. pseudospiralis. Zanjo je značilno, da se v mišicah ne encistira. Pri človeku so to trihino prvič našli na Tajskem (longwutiwes in sod., 1998, La Rosa in sod., 2003, Pozio in sod., 2004, Pozio, 2005, Gottstein in sod., 2009).

Toxocara canis, T. cati

Toxocara canis (Werner, 1782) in Toxocara cati (Schrank, 1788) sta askaridna zajedavca psa ali mačke. Kot odrasli glisti lahko zajedata v tankem črevesu teh živali. Človeka pa lahko kjerkoli v telesu zajedajo le ličinke teh glist in povzročajo toksokarozo (toxocarosis). Potujočo ličinko v notranjih organih oziroma sindrom, ki ga povzroča, imenujejo tudi visceralna larva migrans (larva migrans visceralis), v očeh pa očesna larva migrans (larva migrans ocularis). Okužba z ličinkami gliste Toxocara canis je pri človeku pogostejša kakor z ličinkami Toxocara cati.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja