x
Vse kategorije
Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid s SPF 50, 50 mL
Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid s SPF 50, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid s SPF 50, 50 mL

Proizvajalec: Vichy
Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid je idealna zaščita za občutljivo kožo telesa ter je primerna za hitro porjavitev, ki traja dlje. Izdelek je primeren za vse kožne tipe.
Cena: 16,66 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid predstavlja pravo izbiro predvsem za vse tiste osebe, ki želijo poleg zaščite doseči tudi primerno stopnjo zagorelosti.

Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid je primerna formulacija tako za moško kot tudi za žensko populacijo. S svojim zaščitnim faktorjem SPF 30 je primeren za srednje visoko zaščito ter učinkovito porjavelo polt vašega telesa.

Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilni gel-fluid formula je obogatena s pospeševalci porjavitve in sicer bolj natančno z aktivatorj koži lastnega kontrastnega sredstva pod imenom melanin.

Uporaba Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilnega gel-fluida

Gel fluid laboratorijev Vichy nanesite neposredno na kožo pred samim izpostavljanjem soncu. Gel nanesite v ustreznih količinah, nanos pa redno obnavljajte, še posebej po kopanju ali bisanju z brisačo.

Lastnosti Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilnega gel-fluida

- ne povzroča alergij

- ne vsebuje konzervansov ali parabenov

- deluje nekomadogeno

- izdelek je dermatološko preizkušen

- primerno tudi za občutljiv tip kože

Vichy Ideal Soleil Bronz je inovacija iz Laboratorijev Vichy. Učinkovita zaščita pred UV žarki, tudi pred dolgovalovnimi UVA žarki, združena s tirozinom C, ki velja kot naravni aktivator melanina, je primeren za naravno, enakomerno in dlje časa zagorelo polt.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Trakulje ali Cestoda je razred, ki spada v deblo Platyhelminthes. Trakulje so med najstarejširni človekovimi zajedavci. Nekatere so se na življenje v človekovem črevesu tako dobro prilagodile, da ne delajo skoraj nikakršnih težav. Druge, npr. Echinococcus granulosus, ki so manj prilagojene, lahko povzročijo hude bolezni. Človek ima navadno eno samo trakuijo. Dolžina trakulj je zelo različna, od nekaj milimetrov do nekaj metrov.

Telo trakulje ali strobila je zgrajeno iz glavice ali skoleksa, vratu in odrivkov oziroma členkov, imenovanih tudi proglotide. Skoleks ima za pritrjanje na steno tankega črevesa mišičaste priseske. Diphyllobothrium latum ima na podolgovatem skoleksu dve sesaini vdolbinici ali botriume. Nekatere trakulje imajo na glavici še izrastek ali rostelum z enim ali dvema vencema kaveljčkov ali pa je brez njih. Vrat ali vezni del veže glavico z verigo proglotid, ki vse brstijo iz vratu. Prve progiotide so še nedozorele, v sredini helminta pa so že zrele ter imajo ženske in moške spolne organe. Zadnji odrivki so polni jajčec. Pravimo, da so gravidni.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.