Vichy Ideal Soleil tonirana vodica z ZF30, 200 mL

Vichy Ideal Soleil tonirana vodica je inovativno pršilo, namenjeno intenzivni vendar lahni zaščiti kože obraza in telesa z zaščitnim faktorjem 30. Vichy Ideal Soleil tonirana vodica je inovativno pršilo, namenjeno intenzivni vendar lahni zaščiti kože obraza in telesa z zaščitnim faktorjem 30.
803863 21727

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Ideal Soleil tonirana vodica je inovativno pršilo, namenjeno intenzivni vendar lahni zaščiti kože obraza in telesa z zaščitnim faktorjem 30.

Vichy Ideal Soleil tonirana vodica predstavlja izdelek z zelo visoko UV zaščito proti soncu z zaščitnim faktorjem SPF30 v ultra lahki obliki prijetne vodice za obraz in telo. Inovativna lahka formula solarne vodice intenzivno hidrira in zaščiti, medtem ko se vi počutite fenomenalno, udobno.

Visoka zaščita pred soncem s SPF30, za obraz in telo, v edinstveni obliki solar vodice v prijetnem razpršilu. Obogatena je z UV-filtri širokega spektra in naravnim beta karotenom za izboljšan ten. Ta inovativen sprej je lahek in hitro absorbirbtiven, kar zagotavlja popolno udobje.

Prednosti kozmetičnega izdelka Vichy Ideal Soleil tonirana vodica

  • nova oblika sončne vode
  • širok zaščitni spekter za nego in zaščito vaše občutljive kože pred škodljivimi učinki UV žarkov
  • Ultra-lahka in hitro absorbira škropiva za komaj-občutek
  • Ne povzroča nastanka madežev na površini obleke
  • formulacija je obogatena z beta karotenom, bogata z antioksidanti, ki koži dajejo naravni videz
  • Dermatološko testirano
  • Primerno tudi za občutljivo kožo 

Uporaba Vichy Ideal Soleil tonirane vodice

Izdelek nanesite na površino željenih predelov kože z nekaj pritiski na pršilo. Z izdelkom ne varčujte, saj je intenzivna zaščita površine kože zelo pomembna.

Tekom sončnega dne redno ponavljajte nanos, še posebej, če ste bili izpostalvjeni vodi, se intenzivno potite ali brišete z brisačo.

Izogibajte se izpostavljanju sončnim žarkom med 12 in 16 uro popoldan, saj so tedaj žarki še posebej močni; posledično je tudi obsevanje z UV žarčenjem povečano in bolj intenzivno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja