Vichy Purete Thermale pena za čiščenje občutljive kože obraza, 150 mL

<strong>Vichy Purete Thermale nežen tretma je vlažilno-pomirjevalna pena, ki je primerna predvsem za negovanje suhe in občutljive kože. </strong> Vichy Purete Thermale nežen tretma je vlažilno-pomirjevalna pena, ki je primerna predvsem za negovanje suhe in občutljive kože.
916676 2121

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Purete Thermale nežen tretma je vlažilno-pomirjevalna pena, ki je primerna predvsem za negovanje suhe in občutljive kože.
Pospešuje celično dihanje in odstrani strupe.

Suha in občutljiva koža. Brez alkohola. Izdelek je testiran na površini občutljive kože obraza in sicer pod dermatološkim nadzorom.

UČINKOVITOST

Koža svobodno zadiha, če jo temeljito očistimo ter z nje odstranimo strupe in ličila. Spet postane sveža, vitalna in sijoča.

UPORABA

Uporablja se skupaj z mlekom za odstranjevanje ličil: potem ko ste kožo očitili s čistilnim mlekom, nanesite peno direktno na obraz, dobro vtrite ter izmijte s površine kože obraza.

TEKSTURA

Osvežilna pomirjujoča tekstura

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Schistosoma mansoni

5. mansoni (Sambon, 1907) povzroča intestinalno shistosomozo. Metljaj je doma v osrednji Afriki in ob Nilu, na Madagaskarju in v posameznih žariščih na Bližnjem vzhodu. Razširjen je tudi v nekaterih deželah Srednje in Južne Amerike (Braziliji, Surinamu, Venezueli) in na nekaterih Karibskih otokih.

Odrasli metljaji so nekoliko manjši kakor Schisiosoma haematobium. Samica je dolga do 1,6 cm, samec pa 1 cm. [ajčeca imajo pri strani trn in v dolžino , merijo od 114 do 180 um, v širino pa od 45 do 73 um. Parazit živi v kapilarah debelega črevesa, zato odhajajo jajčeca na prosto v fecesu in ne v urinu. Vmesni gostitelji so polži iz rodu BiomphaZaria.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov