Visett pena za suho umivanje, 400 mL

Visett pena za suho umivanje je učinkovita in negovalna čistilna pena, ki je namenjena predvsem negovanju nepokretnih ljudi. Visett pena za suho umivanje je učinkovita in negovalna čistilna pena, ki je namenjena predvsem negovanju nepokretnih ljudi.
420221 29722

Ocene in mnenja

Opis

Visett pena za suho umivanje je učinkovita in negovalna čistilna pena, ki je namenjena predvsem negovanju nepokretnih ljudi. Izdelek je namenjen predvsem za osebje, ki skrbi za posameznika-co, ki je nemobilen. 

Visett pena je še kako uporaben proizvod za delo doma ter lahko tudi poklicno, na terenu. Izdelek je kakor nalašč za negovanje ljudi, primeren je tudi takrat, kadar dostopa do navadne čiste vode ni. Izdelek Visett pena za suho umivanje je primerna predvsem za trenutke, ko je higiena, dobro počutje ter dobrobit na prvem mestu. Nanos pene Visett deluje tudi preventivno - njena naravna eterična olja nevtralizirajo neprijetn vonjave, preprečujeo pa nastanek preležanin. Preležanina nastane predvsem v primerih, da je oseba nemobilna ter veliko časa preleži v postelji negibna.

Inovativna sestava brez parabenov in z naravnimi negovalnimi olji  preprečuje "dekubitus" (preležanine) in nevtralizira neprijetne vonjave. 

Visett pena za suho umivanje je tudi klinično preizkušen izdelek, ocena njegove funkcije, učinkovitosti in delovanja pa je ocenjena z najvišjo oceno, ki jo lahko ima takšen kozmetično negovalen izdelek.

Prednosti Visett pene za suho umivanje

- inovativna pna, namenjena intenzivnemu negovanju in čiščenju kože telesa ter intimnih predelov

- enostavna uporaba izdelka, čiščenje brez vode

- uporaba izdelka je enostavna, izdelek je možno uporabiti brez vode ali v njeni prisotnosti

- pena odstrani vse nečistoče, posledično pa tudi neprijetne vonjave

- izdelek razvit za namen domače pa tudi profesionalne uporabe

- dermatološko preverjen izdelek, koža ga dobro prenaša

- ni testirano na živalih, veganska kozmetika

Uporaba kozmetičnega izdelka Visett pena za suho umivanje

Visett peno za suho umivanje nanesite na željeno področje ter dobro vmasirajte v površino kože. Po potrebi lahko skupaj v kombinaciji s peno uporabite tudi tekočo vodo, ni pa nujno. Izdelek je formuliran za uporabo brez tekočine.

Posebna opozorila ob uporabi Visett pene za suho umivanje

Izdelek je aerosol pod pritiskom. Zelo vnetljiv aerosol. Posodo zaščitite pred sončnimi žarki. Ne izpostavljajte je temperaturam nad 50 °C. Hranite izven dosega otrok. Samo prazne posode odvrzite v zbiralnike odpadkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Visett Visett
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja