Vitamin C Trio-Natur acerola, šipek, rakitovec 500 mg, 20+20+20 kapsul

Vitamin C Trio-Natur acerola, šipek, rakitovec je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z visoko vsebnostjo askorbinske kisline oziroma C vitamina. Vitamin C Trio-Natur acerola, šipek, rakitovec je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z visoko vsebnostjo askorbinske kisline oziroma C vitamina.
453471 16644

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vitamin C Trio-Natur acerola, šipek, rakitovec  je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z visoko vsebnostjo askorbinske kisline oziroma C vitamina.

Vloga C vitamina

C vitamin je pripravljen iz bogatih virov - predvsem iz šipka, acerole in rakitovca. Vsebnsost C vitamina iz različnih fito rastlinskih izvlečkov daje prehranskemu dopolnilu še večjo moč in predvsem boljšo biološko uporabnost. 

Absorbcija C vitamina je na ta način povečana. 

C vitamin spada pod vodotopne vitamine, ki jih je potrebno redno nadomeščati. 

C vitamin ali askorbinska kislina:

  • izboljša splošno dobro počutje
  • izboljša odpornost organizma
  • ima vpliv na produkcijo vezivnih tkiv, žil...
  • zaščiti celice pred oksidativnim stresom
  • zaščiti organizem pred izčrpanostjo
  • omogoča optimalno delovanje žovčnega sistema
  • ...

Vsebina prehranskega dopolnila 

Prehransko dopolnilo vsebuje:

20 kapsul acerole: 1 kapsula tega prehranskega dopolnila tako vsebuje: 530 mg mešanice (200 mg sadnega izvlečka acerole [Malpighia], askorbinska kislina, krompirjev škrob), od tega 250 mg C vitamina,

20 kapsul šipka: 1 kapsula tega prehranskega dopolnila tako vsebuje: 530 mg mešanice (200 mg izvlečka šipka, askorbinska kislina, krompirjev škrob), od tega 250 mg C vitamina,

20 kapsul z rakitovcem: 1 kapsula tega prehranskega dopolnila tako vsebuje: (200 mg sadnega izvlečka rakitovca, askorbinska kislina, krompirjev škrob), od tega 250mg C vitamina.

Ovoj kapsul: želatina.

Način uporabe prehranskega dodatka

Odmerite po 1 kapsulo do maksimalno 2 krat dnevno. 

Kapsulo pogoltnite celo, spijte kozarec vode. Kapsulo odmerjajte pred samim obrokom. Izdelek je primeren za dolgotrajnejšoo uporabo. 

V koliko bi želeli odmerek povečati preko priporočene dnevne doze se je smiselno predhodno dogovoriti z zdravnikom. 

Opozorila ob uporabi

Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 3 let. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Uporabite kapsulo takoj po odstranitvi iz pretisnega omota.

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katerokoli sestavino. Primerno za nosečnice, doječe matere in bolnike s celiakijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Toda to je še vedno komaj dovolj časa za pogovor o nečem, kar je tako pomembno, kot je vaše zdravje.

Poleg tega pa svojega časa pri zdravniku tudi ne izkoristimo vedno najbolje. Nizozemska študija je ugotovila, da se polovica od vseh obiskovalcev pri družinskem zdravniku ni že vnaprej odločila, o čem se želijo pogovoriti. 77 odstotkov se jih sploh ni pripravilo za obisk in 80 odstotkov jih ni prineslo s seboj seznama vprašanj.

Glede na kratkost obiska pri večini zdravnikov bodite pripravljeni dajati - in sprejemati informacije, ki morajo biti za vas najpomembnejše. »Dober odnos z zdravnikom je pomemben.

Brez zadržkov se morate pogovoriti o svojem življenjskem slogu in zdravstveni preteklosti, da bo vaš zdravnik lahko kar najbolje ukrepal in poskrbel za vaše zdravje,« pravi dr. Caroline Rudnick, zdravnica in profesorica na Univerzi Saint Louis. »Informacijaje močno orožje, in če sem oborožena, lahko opravim svoje delo bolje in pomaga~ pacientu v boju proti bolezni.«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terezia Terezia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja