Vivaneovene kratkoelastični kompresijski povoj 10cm x 5m, 45 kos

VIVANEOVENE kratkoelastični kompresijski povoj 10cm x 5m za kompresijsko zdravljenje venske golenje razjede. VIVANEOVENE kratkoelastični kompresijski povoj 10cm x 5m za kompresijsko zdravljenje venske golenje razjede.
17874 17874
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Povoj je namenjen kompresijskemu zdravljenju venske golenje razjede:

- se uporablja v sklopu ostalih podložnih materialov, ki sestavljajo set Vivaneovene - kratkoelastični kompresijski sistem.

Sestava:

90 % bombaža in 10 % ovitega elastana.
Širina povoja je 10 cm, dolžina pa 5 m - v raztegnjenem stanju.
Razgeljivost povoja je pribl. 55%. Pranje: na 40 st Celzija.

Povoj je izdelan iz materialov, ki so prijazni koži in uporabniku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Prosti čas

Zdaj vam vaš čas resnično pripada bolj kot kadarkoli prej v življenju, toda izdelati morate ustrezne načrte, kako ga boste primerno porabili. V pregovoru, ki pravi, da je navada železna srajca, ni niti trohice resnice, zato poslušajte glas v sebi in obiščite dnevno ali večerno šolo in se naučite česa novega, če si to resnično želite. Vaši možgani bodo ostali aktivni, kar je seveda dobro; prevzel vas bo občutek, da ste nekaj dosegli, koristni boste in veseli. Poskrbite za ustrezno prehrano, telesno pripravljenost in zdravje, saj boste le tako lahko do konca izkoristili vse nove priložnosti.

Iskanje nove zaposlitve

Nekateri ljudje sicer uživajo v dodatnem prostem času, vendar si v resnici želijo nove zaposlitve. Zamisel, da bi si jo poiskali, je hvalevredna, saj tako nadomestijo izgubo samozavesti in poskrbijo, da možgani ostanejo aktivni. ali pa vsaj skrajšati delovni čas.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja