Vivapore samolepilen obliž 25x10cm, 50 kom.

Samolepilen obliž z vpojno blazinico. Samolepilen obliž z vpojno blazinico.
451690 6538

Ocene in mnenja

Opis

Samolepilen obliž z vpojno blazinico, primeren za oskrbo postoperativnih ran, ran z rahlim do srednjim izločanjem, vreznin, površinskih ran in manjših poškodb. Nosilna adhezivna vlaknovina je iz 100% poliestra, ki zagotavlja izredno prožnost, mehkobo in prilagodljivost. Akrilatno lepilo je hipoalergično, vpojna blazinica iz 100% viskoze pa je prevlečena s perforiranim polietilenskim filmom, ki onemogoča sprijetje z rano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

V prometu
Iti peš: Premislite, kje bi si lahko privoščili nekaj dodatnih minut hoje. Če se vozite v službo z mestnim avtobusom, izstopite eno postajo prej in ostanek poti prehodite. Če se vozite z avtomobilom, preprosto parkirajte malo dlje. Ne hodite vedno po istih poteh le zato, ker so najkrajše. Kako bi bilo, če bi enkrat hodili od enega kraja do drugega tako, kot bi si želeli? Ovinek skozi park ali majhne stranske ulice, kjer po navadi ne hodimo, zna biti zelo poživljajoč za telo in duha. In kdo ve, kaj novega lahko odkrijete!

V prostem času si za privlačen cilj izberite kavarno, razstavo, kino - nato pa si predtem privoščite pol ure več in se zavestno odločite iti peš. Tako boste sebe in bivalno okolje na novo doživeli.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja