Vonpharma Vitamin Gummies, 60 želejčkov

Vonpharma Vitamin Gummies so inovativni in vitaminov polni želejčki, ki pripomorejo k nadomeščanju vitaminskih in mineralnih snovi. Vonpharma Vitamin Gummies so inovativni in vitaminov polni želejčki, ki pripomorejo k nadomeščanju vitaminskih in mineralnih snovi.
946010 1669

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vonpharma Vitamin Gummies so inovativni in vitaminov polni želejčki, ki pripomorejo k nadomeščanju vitaminskih in mineralnih snovi. 

Vitaminsko mineralni gumiji so prijeten način, kako zaužiti tovrstne za mladostnika pomembne vitamine in mineralne snovi na zelo zabaven način. Naravni želejčki so narejeni skladno z vsemi smernicami, ki se tičejo potreb mladostnikov po vitaminskih in mineralnih snoveh. 

Prehransko dopolnilo je narejeno iz povsem naravnih izvlečkov sadja in zelenjave, ne vsebuje dodanih sladkorjev. So idelana mešanica najrazličnejših snovi, ki bodo vašemu otroku resnično v pomoč pri zagotavljanju optimalne pripravljenosti na vse izzive, ki mu jih prinaša mladost. 

Prednosti prehranskega dopolnila Vonpharma

  • naraven proizvod
  • izdelek je produkt strogih meril farmacevtske industrije
  • izdelek je sledljiv
  • izdelek je varen
  • izdelek je kakovosten
  • izdelek je nadvse učinkovit
  • izdelek je varen za uporabnike
  • izdelek ne vsebuje aspartama

Vitamini in učinki le-teh

A vitamin - ima pomembno vlogo pri zagotalvjanju optimalnega delovanja imunskega sistema. A gitamin je pomemben tudi pri delovanju sluznic. 

D vitamin - je prav tako kot A vitamin izredno pomeben pri delovanju imunskega sistema. Izdelek je pomemben za rast in razvoj človeškega organizma. D vitamin je pomemben tudi za rast in razvoj kostnega tkiva. Je predpogoj za dobro absorbcijo kallcija, kar pa pomeni, da je posledično pomemben tudi za razvoj kosti in zob.

C vitamin -  ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. C vitamin ima tudi številne druge vloge - zadostna količina je izrednega pomena, saj sodeluje pri ohranjanju in pri produkciji vezivnih tkiv, ta pa se med drugin nahajajo predvsem v koži, najrazličnejših tkivih in tudi v žilnem sistemu, zato je nadomeščanje tako pomembnega vitamina izredno pomembno. 

Napredne naravne formulacije izdelkov VONpharma so oblikovane izključno iz samo naravnih virov. 

Sestavina (v 2 kapsulah): količina sestavine
C vitamin - askorbisna kislina 30mg (38%*)
Niacin 8mg (50%*)
E vitamin - tokoferol 4mg (34%*)
Vitamin B5 4mg (67%*)
Cink 4mg (40%*)
Vitamin B6 0.8mg (58%*)
Vitamin A 400µg (50%*)
Folna kislina 140µg (70%*)
Biotin 40µg (80%*)
Vitamin D 4µg (80%*)
Vitamin B12 1.2µg (48%*)

* priporočeni dnevni vnos za odraslo osebo

Sestavine prehranskega dopolnila

sladilo (maltitol sirup), voda, sredstvo za glaziranje (karnuba vosek, kokosovo olje), naravne arome sadja in zelenjave, barvila (antociani, kurkumin), želirno sredstvo (želatina), kompleks vitaminov in mineralov (L- askorbinska kislina, kalcijev D-pantotenat, cinkov glukonat, pirodoksin hidroklorid, retinil acetat, folna kislina, nikotinamid, D-alfa-tokoferil acetat, regulator kislosti (citronska kislina), D-biotin, holekalciferol, cianokobalamin).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

ARNIKA Spletna lekarna Žužemberk

Arnika (iz družine Asteraceae - košaric) je trajna zelika višine 20-60 cm. Listi so pritlehni in rozetasti. Rumeni cvetovi se pojavijo med mesecem majem in avgustom. Uporabni deli in sestavineZa zdravilno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Napake v sistemu

Zadnjih 15 let se je šola znašla v defenzivi in ne ponuja veliko drugega kot neskončno reko pritožb nad trrnoglavimi otroki današnjih dni, katerih nemarni starši jih niso pravočasno naučili pravilnih manir - poslušnosti in podrej anj a. Izobraževanje učiteljev in arhaična kultura javne šole nikakor nista več v sozvočju s sodobnim človekom.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov