Wave Protect Retro roza zaščitna torbica proti sevanju

Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti umetnemu sevanju, ki ga oddajajo mobilni aparati. Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti umetnemu sevanju, ki ga oddajajo mobilni aparati.
477877 18106

Ocene in mnenja

Opis

Wave protect vsebuje najnovejšo in zanesljivo zaščito proti sevanju, to potrjujejo vodilni strokovnjaki Univerze Zvezne vojske v Münchnu.

Dimenzije:
72 x 141 mm

Torbica ima velik žep za shranjevanje telefona.

Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti sevanju. Notranja zaščitna tkanina je narejena in testirana v Nemčiji, zunanjost pa je atraktivnega videza in v mehki alcantari.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO JO ZDRAVIMO?

Včasih se Peyronijeva bolezen izboljša sama od sebe. Sicer pa jo zdravijo s kirurško izravnavo penisa. Ta poteka z odstranitvijo zatrdlinic ali pa z odstranitvijo dela tkiva nasproti krivine. Uspešnost posega je lahko slabša, čeje že prišlo do večjega brazgotinjenja. Če je bolezen preveč napredovala, lahko vstavijo protezo
za penis.

Rak prostate

RAK PROSTATE LAHKO PRIZADENE KATEREGAKOLI MOŠKEGA.

KAKO RASTE?

Sprva rak ostaja znotraj ovojnice prostate , vendar sčasoma ovojnico preraste in vdre v okoliška tkiva. Rak prostate lahko zaseva preko mezgovnih žil v okoliške bezgavke ali pa prek krvi v oddaljena tkiva in organe, kot sta na primer hrbtenica in medenica.

KAKO GA ODKRIJEMO?

Zdravnik ho posumil na rak prostate, če bo oh rektalnem pregledu zatipal zatrdlino oziroma tršo in grčasta prostato. Seveda pa je rak prostate lahko še premajhen, da bi ga lahko oh pregledu otipali.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wave protect Wave protect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja