Wellion Gluco Calea merilni lističi za glukozo, 50 lističev + 3 čipi

Wellion Gluco Calea so merilni lističi namenjeni merjenju glukoze pri živalih - tako pri psih, mačkah kot tudi govedu (konji). Wellion Gluco Calea so merilni lističi namenjeni merjenju glukoze pri živalih - tako pri psih, mačkah kot tudi govedu (konji).
487881 22039
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Wellion Gluco Calea so merilni lističi namenjeni merjenju glukoze pri živalih - tako pri psih, mačkah kot tudi govedu (konji). Visoka tehnologija merjenja glukoze v krvi je edinstvena na tem področju, saj omogoča merjenje ravni krvnega sladkorja v krvi ostalih sesalcev.

Wellion Gluco Calea merilni lističi imjo priložene priročne Wellion Gluco Calea kodne čipe, ki pravzaprav omogočajo meritev ravni glukoze. Testni lističi so primerni za uporabo z aparatom Wellion Gluco Calea za merjenje glukoze.

Tudi živali seveda lahko trpijo za povišano vsebnostjo glukoze v krvi, simptomi pa so zelo pogosto podobni kot pri človeku!

Aparat Wellion Gluco Calea in testni lističi so namenjeni eritvi doma uporabljajo pa jih tudi druge npr. veterinarske ustanove!

Wellion Gluco Calea čipi so trije z namenom merjenja za vsako od naštetih živali posebej. Tako obstaja Wellion Gluco Calea čip za mačke, za pse ter za konje posebej.
Zagotoviti morate le, da vstavite ustrezen čip v aparat Wellion Gluco! Vsak tulec z merilnimi lističi vsebuje ustrezen čip za merjenje.

Meritev, ki je izvedena z napačnim čipom, da pogostoma signifikantno napačne rezultate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wellion Wellion
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja