X3M ShredXX dopolnilo, 200 kapsul

X3M ShredXX dopolnilo je vir učinkovitih sestavin z izjemnimi lastnostmi. X3M ShredXX dopolnilo je vir učinkovitih sestavin z izjemnimi lastnostmi.
440744 8260

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

X3M ShredXX dopolnilo je vir učinkovitih sestavin z izjemnimi lastnostmi.

Navodila za uporabo X3M ShredXX dopolnila

X3M ShredXX dopolnilo uporabljajte na sledeč način: zaužite en odmerek do trikrat dnevno, 20 minut pred obrokom in pred vadbo vedno z 0,5 l vode. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Za optimalne rezultate:

1. teden: 1 odmerek dnevno pred aktivnostjo z 0,5 litra vode.

2. + 3. teden: 2 odmerka dnevno- 1 odmerek pol ure pred aktivnostjo, drugi odmerek pol ure pred večjim obrokom.

4. - 6. teden: 3 odmerke dnevno- en odmerek pred vadbo in 2 odmerka pred obrokom z 0,5 litra vode.

Ženske in občutljivi posamezniki naj odmerek prepolovijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Kontracepcija
Opazovanje cervikalne sluzi/Billingova metoda

Tik pred ovulacijo proizvaja žensko telo povečane količine estrogena, zaradi česar pride do močnejše produkcije sluzi v materničnem vratu (cerviks). Poleg tega se spremeni konsistenca izcedka, ki postane bolj vlecljiv (kar pomeni, da se rahlo vleče). Vendar pa lahko konsistenco cervi kalne sluzi popačijo tudi različni dejavniki, na primer semenska tekočina, vaginalna mila in razprši la, spermicid za kontracepcijo in vnetje nožnice. Zaradi tega vzroka uspe le okoli dvema tretjinama vseh žensk, da si pravilno razlagajo cervikalno sluz.

Pet dni po pojavu vlecljivosti sluzi se začne neplodno obdobje, ki traja do menstruacije. Za izračunavanje neplodnega obdobja pred nastopom ovulacije se od dneva najzgodnejše ovulacije zadnjih dvanajstih ciklov odšteje šest dni. Vendar pa se lahko ovulacija zaradi močne psihične ali telesne obremenitve celo pri sicer rednem ciklusu močno premakne. Ta metoda je premalo varna, je pa v povezavi z metodo bazaine temperature zelo primerna za naravno načrtovanje družine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja