x
Vse kategorije
XPhe Infant Mix prehrana, 450 g
XPhe Infant Mix prehrana, 450 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

XPhe Infant Mix prehrana, 450 g

Proizvajalec: Metax
XPhe Infant Mix LCP je formula za dojenčke brez fenilalanina pri prehrani dojenčkov s fenilketonurijo (PKU) in hiperfenilalaninemijo (HPA).
Brezplačna poštnina!
Cena: 76,54 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

XPhe Infant Mix LCP je formula za dojenčke brez fenilalanina pri prehrani dojenčkov s fenilketonurijo (PKU) in hiperfenilalaninemijo (HPA).

XPhe Infant Mix LCP vsebuje aminokisline, maščobe in ogljikove hidrate in je obogaten z vitamini, minerali in elementi v sledovih. XPhe Infant Mix LCP vsebuje prav tako kot materino mleko laktozo kot glavni ogljikov hidrat.

XPhe Infant Mix LCP je obogaten z LCPUFA – maščobami, ki posnemajo sestavo materinega mleka.

Doziranje XPhe Infant Mix

Pravilno doziranje je prepuščeno zdravniku in /ali dietetiku, ki mora redno prilagajati doze glede na rezultate periodičnega monitoringa. Odvisno je od starosti, telesne teže, beljakovinskih zahtev in sprejemljivosti fenilalanina vsakega dojenčka. Dnevno količino XPhe Infant Mix LCP določimo individualno in jo dajemo dojenčku v kombinaciji s preračunano količino materinega mleka ali formule za dojenčke.

Navodila za uporabo XPhe Infant Mix

Plan prehrane za dietno oskrbo s PKU določa dnevno dozo XPhe Infant Mix LCP in ostalo prehrano, ki vsebuje fenilalanin (to je materino mleko, formula za dojenčke ali otroška hrana). Skupno dnevno količino XPhe Infant Mix LCP moramo vzeti po steklenički ali kot kašo, razdeljeno v 3-5 obrokov, preko dneva. Ko ga pripravimo samo s pitno vodo, XPhe Infant Mix LCP predstavlja obrok brez fenilalanina in se uporablja za zniževanje nivoja fenilalanina v krvi. Za pripravo obroka z znižano vsebnostjo fenilalanina, XPhe Infant Mix LCP zmešamo s preračunano količino škroba, nizko proteinskih piškotov in/ali sadja. XPhe Infant Mix LCP ne smemo dajati brez fenilalanin vsebujoče hrane (kot materino mleko ali mlečne formule) skozi daljše obdobje. Obvezen je zdravniški nadzor! SHRANJEVANJE Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Takoj po uporabi pločevinko zaprite s pokrovom. Odprto pločevinko porabite najkasneje v 4 tednih.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.