Ölmühle Solling kokosovo deviško olje, 250 mL

Ölmühle Solling kokosovo olje je pakirano v veliki stekleni embalaži, ki jo kasneje lahko uporabljate še za druge namene. Ölmühle Solling kokosovo olje je pakirano v veliki stekleni embalaži, ki jo kasneje lahko uporabljate še za druge namene.
257273 26683

Ocene in mnenja

Opis

Ölmühle Solling kokosovo olje je pakirano v veliki stekleni embalaži, ki jo kasneje lahko uporabljate še za druge namene. Kokosovo olje je nepredelano, povsem naravno ter ekološko pridelano - namenjeno je kuhi in kozmetični uporabi.

Ölmühle Solling kokosovo olje je ekološko pridelano in certificirano deviško kokosovo olje. Vsebina svežih kokosovih orehov se pri nizki temperaturi obdela in sicer hladno stiska ter  izloček tudi filtrira. Kokosovi orehi izvirajo iz področja Šri Lanke.

Ölmühle Solling kokosovo olje je obogateno z nekaterimi maščobnimi kislinami in sicer prevladujejo nasičene maščobne kisline npr. lavrinska kislina.

Olje se pri temperaturah pod 24 stopinj celzija strdi, pri segrevanju nad to temperaturo pa se zopet utekočini.

Energijska vrednost na 100 g: 3700 kJ (900 kcal).

Hranilna vrednost: maščobe: 100 %, od tega nenasičene maščobne kisline 93,0 %; enkrat nenasičene maščobne kisline 6,5 %; večkrat nenasičene maščobne kisline 1,5 %.

Navodila za uporabo Ölmühle Solling kokosovega olja

Kokosovo olje velja za dober vir maščob in maščobnih kislin za dodajanje v kozmetične izdelke oziroma kot dodatek pri kuhi. Kokosovo  olje dodajamo v primerih priprave mesa, rib, zelenjave in sicer za cvretje, priročen in nepogrešljiv je v primerih priprave vseh vrst slaščic ter najrazličnejših sladkih namazov za kruh.

Njegova vrednost pa se najde tudi v kozmetičnih preparatih. Olje kožo neguje ter deluje zaščitno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ölmühle Solling Ölmühle Solling
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede