Sebamed Regenerator za obnavljanje las, 200 mL

Sebamed Regenerator za obnavljanje las je primeren za negovanje las in lasišča po intenzivnem čiščenju in šamponiranju - hranljivo regenerativni kompleks sestavin daje laišči prijeten občutek, lase pa daje prijeten svetleč videz. Sebamed Regenerator za obnavljanje las je primeren za negovanje las in lasišča po intenzivnem čiščenju in šamponiranju - hranljivo regenerativni kompleks sestavin daje laišči prijeten občutek, lase pa daje prijeten svetleč videz.
443409 16419

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Regenerator za obnavljanje las je primeren za negovanje las in lasišča po intenzivnem čiščenju in šamponiranju - hranljivo regenerativni kompleks sestavin daje laišči prijeten občutek, lase pa daje prijeten svetleč videz.

Namen izdelka je podariti lasem prijeten videz in podariti lasišču voluminozen izgled.

Regenerator vsebuje izredno negovalno formulo z rastlinskimi olji ter pantenolom - pri čemer so vse sestavine formulirane tako, da dobro prodirajo skozi kožo oziroma lasišče ter krepi strukturo vsakega posamičnega lasu.

Izdelek vsebuje hranilne in negovalne snovi, ki vsebujejo predvsem proteine svile, ki daje lasem voluminozen predvsem pa tudi zdrav videz.

Prednosti regeneratorja

  • hitro učinkuje ter se dobro vpije
  • enostavna uporaba
  • prijeten sijaj
  • voluminozen izgled las

Kako uporabiti Sebamed Regenerator za obnavljanje las?

Regenerator venomer nanašajte na čiste in oprane lase. Regenerator vmasirajte v površino las ter temeljito izperite.

Regenerator naredi lase prijetno bujne, podarjen jim je sijaj ter prijeten voluminozen izgled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Poskusite jogo

Nikoli niste prestari, da bi začeli. Ta starodavna vadba raztezanja, krepitve mišic, duha in telesa ponuja nekaj za vsakogar, in to ne glede na njegovo telesno stanje. V neki raziskavi je 25 odstotkov ljudi z nepojasnjeno utrujenost jo, ki so med svoje dejavnosti vključili jogo, ugotovilo, da se jim je stanje v dveletnem obdobju izboljšalo. Poskusite obliko, imenovano pranajama. Ta vključuje tehnike dihanja in raztezanja in v neki študiji je pri ljudeh s kronično utrujenost jo znatno izboljšala raven duševne in telesne energije.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov