Abena cinkov oksid v pršilu, 100 mL

Abena cinkov oksid (Zinc Oxide) je formuliran v inovatinvo pršilo, ki je namenjeno intenzivni zaščiti kože, njeni regeneraciji ter posledično obnovi.
19631 19631

Ocene in mnenja

Opis

Abena cinkov oksid (Zinc Oxide) je formuliran v inovatinvo pršilo, ki je namenjeno intenzivni zaščiti kože, njeni regeneraciji ter posledično obnovi. 

Zaradi načina aplikacije se zmanjša možnost dodatnih okužb kože.

Inkontinenca je lahko resnično neprijetna težava za obolelega, pa tudi za vsakoger, ki obolelega neguje. Kot prav posebna težava se lahko pojavi v primeru, če izdelki za inkontinenco prinesejo nezaželene posledice uporabe, kot so s tem povezana inkontinenčni dermatitis in podobne izpuščaje na inkontinenčnem področju.

Obstajajo nekateri osnovni napotki za lažje shajanje s to boleznijo - med drugim uporabite pralni prašek, ki naredi perilo mehko, preprečite trenje z oblačili ter uporabite izdelke, ki omogočajo dihanje kože. To je le nekaj napotkov, ki olajša življenje bolnikov z inkontinenco.

Prednosti izdelka Abena cinkov oksid v pršilu

  • Unikatni sprej za pršenje odmeri vsakokrat ustrezen odmerek - pretresite steklenico pred vsako uporabo
  • Antiseptične lastnosti cinka pomagajo obnoviti in zaščititi kožo, hkrati pa še vedno omogočajo vizualni vpogled kože
  • Njegove odlične hidratacijske lastnosti omogočajo, da je koža navlažena do 24 ur
  • Pacientu lahko uporaba spreja olajša bolečine, saj ni nepotrebnega odstranjevanja kot pri obližih
  • Brez tveganja navzkrižne kontaminacije - dotik s sprejem ne vpliva na vsebino pršila
  • Enostavno za uporabo z eno roko
  • Dolgotrajen in ekonomičen proizvod: 500 odmerkov na 100 ml pakiranje
  • Ne povzroča alergije: brez parfumov, alergenov ali parabenov
  • Na voljo v 4% ali 10% koncentraciji

Abena cinkov oksid v pršilu pripomore k izboljšanju zaščitne vloge, saj je koža učinkovito zaščitena pred urinom in blatom. Cinkov oksid je znan zaradi njegovi antiseptičnih lastnosti, pršilo pomaga pomiriti razdraženo kožo.

Pršilo tvori izredno tanko plast zaščite (Thin Layer Tech)

Uporaba Abena cinkovega oksida v pršilu

Izdelek uporabite po nežnem čiščenju površine kože. Sprej popršite povsod tam, kjer opazite morebitno rdečino ali zagotovo ob prvih znakih inkontinenčnega dermatitisa

Sprej annesite na tanko, spreja nevtirajte v površino kožem saj tako še bolj razdražite kožo. Cinkov oksidni sprej popršite iz oddaljenosti 5-10 cm.

Opozorila:
Ne uporabljajte na poškodovani in razpokani koži
Ne vsebuje barvil in dišav.

Priloge

Sestavine

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Zinc Oxide, Alkyl-alchocols*, Alkyl glucoside*, Propylene glycol, Cocoglycerides, Caprylhydroxamic acid, Chamomilla recutita (matricaria)flower extract, Calendula off.extract, Oleic acid, Silica    * the reason for several CAS numbers is because there are a lot of ingredients that are a mixture of several componenets

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Tudi ukrepi, s katerimi znižujemo tveganje za razvoj ateroskleroze, temeljijo na razumevanju aterosklerotičnih procesov; tako zdravljenje kot tudi priporočene spremembe življenjskega sloga so namreč povsem razumljive in logične.

Nekaj pojasnilo holesterolu ho pripomoglo k razumevanju bolezni srca in njihovemu zdravljenju. Holesterol je sicer na slabem glasu, vendar so nekatere oblike holesterola, in sicer lipoproteini velike gostote (HDL), koristne in celo varujejo pred srčno-žilnimi obolenji.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abena Abena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja