Afrodita Kids Natural sprej za lažje razčesavanje las, 100 mL

Afrodita Kids Natural sprej za lažje razčesavanje las poskrbi za preprosto urejanje pričeske, brez cukanja in izpadanja las. Afrodita Kids Natural sprej za lažje razčesavanje las poskrbi za preprosto urejanje pričeske, brez cukanja in izpadanja las.
29020 29020
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Kids Natural sprej za lažje razčesavanje las poskrbi za preprosto urejanje pričeske, brez cukanja in izpadanja las.

Prednosti in lastnosti spreja Kids Natural

  • za lažje razčesavanje las
  • brez izpiranja
  • takojšnje delovanje
  • s hipoalergeno dišavo
  • dermatološko testirano
  • ne vsebuje parafina in barvil
  • vegansko

Delovanje spreja za lažje razčesavanje las Afrodita

Majhne deklice uživajo v svojih dolgih in lepih laseh. Njihovi starši pa vsak dan znova obupujejo, ko je potrebno te lase razčesati in jih oblikovati v pričesko.

Afrodita je za majhne princeske razvila poseben sprej, ki v trenutku olajša razčesavanje las. Gre za inovativno formulacijo brez izpiranja s prijetnim vonjem, ki ga zagotavlja hipoalergena dišava.

Takoj po pršenju spreja, bo lase lažje razvozlati, brez cukanja in izpadanja las. Glavnik bo kar zdrsel čez lase. Tako bodo lepi lasje vaše male punčke ostali v čudovitem stanju. Po česanju bodo svilnato gladki in njihovo nadaljnje spenjanje in oblikovanje bo povsem preprosto. Ker med postopkom deklice ne boste neprijetno cukali, bo sedaj ukvarjanje z lasmi pravo doživetje. Kot v frizerskem salonu.

Zaradi dodanega pantenola, ki vlaži lase in lase dela bolj prožne, je razčesavanje veliko lažje. Lasje pa ohranijo tudi čudovit lep lesk.

Uporaba Afrodita spreja

Embalažo spreja pred uporabo temeljito pretresite. Uporabite lahko tako na suhih kot vlažnih laseh. Po nanosu izpiranje ni potrebno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja