Abri man predloge za moške - Normal, 30 kom

Predloge Abri-Man Premium Slipguard s svojo drugačno obliko in dodatno vpojnostjo omogočajo dobro zaščito moškim s težavami uhajanja urina. Predloge Abri-Man Premium Slipguard s svojo drugačno obliko in dodatno vpojnostjo omogočajo dobro zaščito moškim s težavami uhajanja urina.
6602 6602

Ocene in mnenja

Opis

Pakiranje: 20 kom/zavitek
Dimenzija predloge: 90x400mm
Vpojnost: 900 mL

Predloge Abri-Man Premium Slipguard s svojo drugačno obliko in dodatno vpojnostjo omogočajo dobro zaščito moškim s težavami uhajanja urina. Visoko vpojnost omogoča jedro iz 100% celuloze, kombinacije z netkanim materialom in SAP.

Predloge ne vsebujejo dišav, klora, ftalatov. Zaščitna folija je narejena iz BTBS zračne, tekstilu podobne folije, ki omogoča dobro prezračevanje kože in s tem manjšo možnost nastanka iritacij kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Pomoč pri neželenih stranskih učinkih
Želja po otroku. Med kemoterapijo ženska ne sme zanositi, ker bi terapija otroku škodovala. PO preteku dveh let pa za nosečnost ni več ovir.

Moški, ki želijo postati očetje, lahko dajo pred zdravljenjem zamrzniti svoje seme, saj kemoterapija vpliva na plodnost. Poleg tega se po kemoterapiji zviša nevarnost za anomalije, torej razvojne nepravilnosti. Brez skrbi torej lahko postanete oče tudi po zdravljenju.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abena Abena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja