Acerola pastile, 240 pastil

<strong>Acerola vitaminske pastile predstavljajo koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov. </strong> Acerola vitaminske pastile predstavljajo koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov.
543225 14336

Ocene in mnenja

Opis

Acerola vitaminske pastile predstavljajo koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov.

Acerola je sadež, ki ga najdemo predvsm v predelih srednje in tropske Amerike - Brazilije. Sadež acerole raste v predelih amazonskega gozdain velja za sadež, ki je obogaten z visokimi vsebnostmi vitamina C.

Vitamin C je za človeško preživetje izrednega pomena. Človeški organizem tega močnega antioksidanta ne proizvaja (vitamin C je poznan kot močan antioksidant) samo, pač pa ga je primoran pridobivati iz rastlinskih virov. Rastline so to vrsto antioksidativne zaščite razvile čez milijone evolucijskih let.

Acerola je za pridobivanje vitamina C idealen sadež, z manjšim vnosom tega sadeža človeški organizem pridobi zadostne količine tega antioksidanta.

Antioksidanti imajo izredno pomembno vlogo, saj zaščitijo telesne celice pred oksidativnim propradom le-teh.

Acerola je poznana predvsem po visoki vsebnosti vitamina C, med drugim pa vsebuje tudi provitamin A, B2 vitamin, železo, fosfor in druge mikroelemente.

Splošen pomen vitamina C

- krepljenje imunskega sistema in antioksidativna zaščita
- sodelovanje v številnih procesih v telesu

Uporaba Acerola pastil

Acerola pastile raztopite v ustih in sicer tako da odmerite po dve pastili tekom celotnega dne (odmerek velja za odraslo osebo). S takim odmerjanjem boste dnevno pokrili več kot 200 % potreb po vitaminu C - ker pa je vitamin C vodotopen vitamin, tega že naslednji dan nadomestite z naslednjim odmerkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Tudi jaz si glede tega nisem povsem na jasnem. Če bi zahtevali od mene, naj se odločim, se ne bi mogla. Če to pomeni njeno življenje, se pravi šolo in izobrazbo, potem sem zelo negotova. Če pa to pomeni, ali ji zaupam, da bo znala komunicirati z ljudmi, oditi v svet, stati z nogama na trdnih tleh, potem lahko rečem: ja, to ji bo uspelo. Ali gre v vaših očeh za protislovje? Ravno sem razmišljala, kako se sliši.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Globalis Globalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja