x
Vse kategorije
Acerola pastile, 240 pastil
Acerola pastile, 240 pastil
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Acerola pastile, 240 pastil

Proizvajalec: Globalis
Acerola vitaminske pastile predstavljajo koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov.
Cena: 26,90 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Acerola vitaminske pastile predstavljajo koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov.

Acerola je sadež, ki ga najdemo predvsm v predelih srednje in tropske Amerike - Brazilije. Sadež acerole raste v predelih amazonskega gozdain velja za sadež, ki je obogaten z visokimi vsebnostmi vitamina C.

Vitamin C je za človeško preživetje izrednega pomena. Človeški organizem tega močnega antioksidanta ne proizvaja (vitamin C je poznan kot močan antioksidant) samo, pač pa ga je primoran pridobivati iz rastlinskih virov. Rastline so to vrsto antioksidativne zaščite razvile čez milijone evolucijskih let.

Acerola je za pridobivanje vitamina C idealen sadež, z manjšim vnosom tega sadeža človeški organizem pridobi zadostne količine tega antioksidanta.

Antioksidanti imajo izredno pomembno vlogo, saj zaščitijo telesne celice pred oksidativnim propradom le-teh.

Acerola je poznana predvsem po visoki vsebnosti vitamina C, med drugim pa vsebuje tudi provitamin A, B2 vitamin, železo, fosfor in druge mikroelemente.

Splošen pomen vitamina C

- krepljenje imunskega sistema in antioksidativna zaščita
- sodelovanje v številnih procesih v telesu

Uporaba Acerola pastil

Acerola pastile raztopite v ustih in sicer tako da odmerite po dve pastili tekom celotnega dne (odmerek velja za odraslo osebo). S takim odmerjanjem boste dnevno pokrili več kot 200 % potreb po vitaminu C - ker pa je vitamin C vodotopen vitamin, tega že naslednji dan nadomestite z naslednjim odmerkom.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Tudi jaz si glede tega nisem povsem na jasnem. Če bi zahtevali od mene, naj se odločim, se ne bi mogla. Če to pomeni njeno življenje, se pravi šolo in izobrazbo, potem sem zelo negotova. Če pa to pomeni, ali ji zaupam, da bo znala komunicirati z ljudmi, oditi v svet, stati z nogama na trdnih tleh, potem lahko rečem: ja, to ji bo uspelo. Ali gre v vaših očeh za protislovje? Ravno sem razmišljala, kako se sliši.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

5 najpomembnejših sestavin za zdravje v letu 2019!

Tudi vi že razmišljate o novoletnih načrtih, ki jih boste začeli uresničevati ob prehodu iz starega leta v novo?Raziskave kažejo, da so najpogostejše zaobljube povezan s tem, da bomo v novem leu živeli bolj zdravo (da bomo nehali kaditi, da... preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Valens D 2000 ustno pršilo, 25 mL

9,27 €

Now Ginko Biloba 60 mg, 60 kapsul

12,71 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.