Acidosalus gel za intimno nego, 200 g

Acidosalus gel za intimno nego se uporablja za vsakodnevno vzdrževanje higiene intimnih delov telesa, tako pri ženskah kot moških. Acidosalus gel za intimno nego se uporablja za vsakodnevno vzdrževanje higiene intimnih delov telesa, tako pri ženskah kot moških.
504246 26496

Ocene in mnenja

Opis

Acidosalus gel za intimno nego se uporablja za vsakodnevno vzdrževanje higiene intimnih delov telesa, tako pri ženskah kot moških.

Pri negi sluznice se priporoča kombinacija mikroorganizmov in rastlinskih mešanic. Gel za vsakodnevno nego intimnega dela telesa je zamenjava za mila in se priporoča za nego celotnega telesa in tudi obraza pri aknasti, občutljivi ali poškodovani koži.

Gel deluje kot podpora pri infekcijah in pripomore k vzdrževanju pH sluznice in kože ter varuje njuno naravno mikrofloro.

Sestava Acidosalus gela za intimno nego

Water, Sodium laureth sulfate, Lauryl glucoside, PEG-40 hydrogenated castor oil, Lactic acid, Sodium chloride, Leuconostoc/ radish root ferment filtrate, Vitex agnus castus extract, Glycerin, 1,2-propylene glycol, cow milk, whey, yeast extract, Glucose, inulin, eucalyptus globulus, Lactobacillus acidophilus.

Uporaba Acidosalus gela za intimno nego

Manjšo količino gela nanesti na intimne dele telesa, rahlo vtreti in splakniti z mlačno vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Acidosalus Acidosalus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov