Advazorb Silfix obloga iz hidrofilne pene in silikona 7.5x7.5 cm, 10 oblog

<strong>Obloge Advazorb Silfix in Advazorb Silfix Lite združujejo dobro sposobnost vpijanja in plast atravmatskega nežnega lepljivega silikona. </strong> Obloge Advazorb Silfix in Advazorb Silfix Lite združujejo dobro sposobnost vpijanja in plast atravmatskega nežnega lepljivega silikona.
13207 13207

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Obloge Advazorb Silfix in Advazorb Silfix Lite združujejo dobro sposobnost vpijanja in plast atravmatskega nežnega lepljivega silikona. Zaradi mehke silikonske plasti se obloga ne prilepi na vlažno površino dna rane ali ne povzroča poškodb na občutljivem novem tkivu ob prevezah. To je zlasti primerno za paciente z nežno in občutljivo kožo.

- Izdelane so iz enake visokokakovostne pene in filma z nizko stopnjo trenja kot obloge Advazorb  ter so po celotni površini sticne strani prevlecene z atravmatsko mehko silikonsko plastjo.

- Ker je silikon vodoodbojen, se obloga nežno prilepi na nepoškodovano kožo, ne pa na vlažno dno rane.

- Zmanjšuje bolečine in poškodbe ob menjavanju ali odstranjevanju oblog.

- Najprimernejša izbira za rane z občutljivo kožo, ki potrebujejo tudi doloceno stopnjo kompresije.

Obloga Advazorb Silfix

Odstranite prozorno zaščitno folijo z obloge ter jo namestite na rano z bež stranjo navzgor, tako da jo vpojna blazinica v celoti prekrije in da sega cez rob rane za vsaj 2 cm. Pričvrstite jo s fiksacijskim trakom, ustreznim povojem ali sekundarno oblogo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje prostate

Kako se kronično vnetje prostate kaže?
Kronično nebakterijsko vnetje prostate se kaže s široko paleto simptomov. Med njimi je najpomembnejša bolečina: najpogosteje boli v presredku, bolečina se lahko širi tudi v zadnjik, križ, moda, penis in celo v trebuh. Kot ostali simptomi ni stalna, temveč se seli in spreminja po jakosti od blage do hromeče. Tipična je bolečina med ali po ejakulaciji, po kateri lahko to stanje ločimo od benigne hiperplazije prostate. Preostale težave bolnikov s kroničnim nebakterijskim vnetjem prostate se pojavljajo manj pogosto. Mednje sodijo: pogostejše in pekoče uriniranje, občutek nepopolne izpraznitve mehurja, zmanjšanje spolne sle, utrujenost, manjša sposobnost koncentracije in druge.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Advancis Advancis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja