Afrodita Afrodita Men City gel za šamponiranje in prhanje, 250 mL

Afrodita Afrodita Men City za vse moške, ki si želijo samo enega izdelka za vse njihove potrebe. Afrodita Afrodita Men City za vse moške, ki si želijo samo enega izdelka za vse njihove potrebe.
31657 31657
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Afrodita Men City za vse moške, ki si želijo samo enega izdelka za vse njihove potrebe.

Značilnosti gela City

  • trojno učinkovanje
  • za lase
  • za telo
  • za obraz
  • ne vsebuje parabena in silikona
  • vegansko

Delovanje gela za šamponiranje in prhanje Afrodita Men City

En izdelek za čiščenje, ki ima kar trojno delovanje. Idealno za moške, ki so aktivni in se jim vedno mudi. Svoje telo, obraz in lase boste od sedaj naprej lahko umili samo z enim izdelkom.

Gel za šamponiranje in prhanje City Afrodita Men, je izdelan za moške, ki želijo optimizirati svoj čas in ne želijo izgubljati nepotrebnih minut za uporabo treh različnih izdelkov. Če si kljub temu želite svežine in pravega občutka revitalizacije med prhanjem izberite edinstven gel City Afrodita Men.

Med prhanjem, boste lahko z istim izdelkom kvalitetno in dobro umili lasišče in svoje lase. Lase pa boste ob tem negovali z dodanim vitaminom C. Hkrati pa boste brez nepotrebnega draženja očistili tudi svojo kožo na obrazu, saj ima gel za šamponiranje in prhanje pH vrednost, ki ustreza koži.

Za dodatno doživetje med prhanjem poskrbi prijeten vonj gela. Moška dišava bo na vaši koži ostala tudi po prhanju, tako boste dlje časa uživali v prijetni sveži.

Uporaba Afrodita gela

Najprej dobro navlažite kožo in lase. Na roko iztisnite zadostno količino gela City Men Afrodita in ga nanesite na predele, ki jih želite očistiti. Na koži ustvarite blago peno, lase pa dobro očistite s pomočjo prstov in krožnih gibov. Ko končate, ostanke gela dobro sperite s tekočo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja