Afrodita Afrodita's Secret pomlajevalna maska, 15 mL

Pomlajevalna maska Afrodita's Secret že po prvem nanosu koži daje bolj mladosten in sijoč videz. Pomlajevalna maska Afrodita's Secret že po prvem nanosu koži daje bolj mladosten in sijoč videz.
32715 32715

Ocene in mnenja

Opis

Pomlajevalna maska Afrodita's Secret že po prvem nanosu koži daje bolj mladosten in sijoč videz.

Lastnosti pomlajevalne maske Afrodita

  • primerna za vse vrste kože
  • sijoč učinek
  • vsebuje encim papain

Delovanje Afrodita's Secret pomlajevalne maske

Sinonima za mlado kožo sta njena gladkost in mehkoba. Z leti se prične koža vedno hitreje izsuševati, pojavljajo pa se tudi prve gube.

S pomlajevalno masko boste že ob prvem nanosu videti bolj mladostno. Vaša koža bo bolj mehka in gladka. Če boste masko uporabljali redno, bo učinkovito stimulirala regeneracijo kožnih celic. Koži bo povrnila lep sijoč videz. Vidno bodo zmanjšane nepravilnosti na površini kože.

Encim papain, ki se nahaja v pomlajevalni maski je pridobljen iz papaje. Bogat je s številnimi antioksidanti. Vsebuje številne vitamine, flavonoide, minerale, koristne vlaknine in beljakovine. Hranljiv encim je aktiven pri pH vrednostih od 4 do 6.

Uporaba pomlajevalne maske

Za doseganje pomlajevalnih učinkov predlagamo, da pomlajevalno masko v večerno nego kože vključite dvakrat do trikrat tedensko. Pomlajevalno masko nanesite v dveh zaporednih slojih. Počakajte dvajset minut in ostanke maske obrišite s tonikom ali pustite učinkovati celo noč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov