Afrodita Ageless oljna esenca, 10 mL

Naravno visoko koncentrirano olje za nego zrele kože se skriva v Afrodita Ageless oljni esenci. Naravno visoko koncentrirano olje za nego zrele kože se skriva v Afrodita Ageless oljni esenci.
32897 32897
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Naravno visoko koncentrirano olje za nego zrele kože se skriva v Afrodita Ageless oljni esenci.

Prednosti in lastnosti Ageless oljne esence

  • primerno za suho do normalno kožo
  • za nego zrele kože
  • izdelano iz naravnih olj belega limnanta ter sončnice
  • ne vsebuje parabenov in parafina
  • primerno za vegane

Delovanje oljne esence Ageless

Zrela koža si zasluži le najboljše. Negovanje zrele kože je lahko zahtevno, saj je zrela koža pod vplivi številnih zunanjih in notranjih dejavnikov.

Visoko koncentrirane kapljice Ageless vsebujejo popolnoma naravna čista negovalna olja. Koži prinesejo prijeten občutek takoj po nanosu. Imajo izredno hranljivo moč in prispevajo k boljši regeneraciji.

Naravno olje belega limnanta prispeva k intenzivni regeneraciji kože in ima hkrati antioksidativno delovanje na kožo. Olje belega limnanta je znano kot naraven vir trigliceridov ter karotenoidov. Je bogat z vitamini in vsebnostjo dolgih verig maščobnih kislin.

Sončnično olje, ki ga sicer poznamo iz kulinarike, je zelo pogosto tudi pri kozmetičnih izdelkov. Zaradi vsebnosti vitamina E z antioksidativno funkcijo ter zaradi maščobnih kislin, vitamina B1 in B2 ter lecitina in voska, ima oljna esenca Ageless učinkovito hranljivo moč. Zaradi sončničnega olja, esenca na kožo deluje tudi blagodejno.

Uporaba oljne esence Afrodita

Afrodita Ageless oljno esenco lahko uporabite na dva načina. Od pet do sedem kapljic esence lahko vmasirate v kožo takoj po nanosu vaše priljubljene negovalne kreme. Lahko pa oljno esenco Ageless, od pet do sedem kapljic, primešate vaši negovalni kremi tik pred nanosom na obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov