Afrodita Almond krema za roke 2 v 1, 100 mL

Afrodita Almond krema za roke 2 v 1 s pomočjo mandljevega olja in karitejevega masla neguje vaše roke in nohte. Afrodita Almond krema za roke 2 v 1 s pomočjo mandljevega olja in karitejevega masla neguje vaše roke in nohte.
33176 33176
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Almond krema za roke 2 v 1 s pomočjo mandljevega olja in karitejevega masla neguje vaše roke in nohte.

Prednosti in lastnosti kreme za roke

  • dvojno delovanje
  • z mandljevim oljem
  • za nego rok in nohtov
  • SOS negovanje
  • brez sintetičnih barvil in BHT
  • veganska

Delovanje Almond kreme za roke 2 v 1 Afrodita

Roke so skoraj vsak trenutek nujno potrebne za naše vsakodnevne opravke. Uporabljamo jih za najbolj malenkostne stvari in koža na rokah je vedno izpostavljena določenim tveganjem. Stalna izpostavljenost negativnim vplivom okolja in vremena. Celodnevna napetost in tudi kakšen nepazljiv gib, ko se obdrgnemo ob hrapave površine. Kožo na rokah si lahko takoj poškodujemo ali pa to naredi vreme s hladnim vetrom.

Da bi roke ustrezno negovali in zaščitili je potrebna redna oskrba z ustreznimi izdelki. Afroditina krema za roke Almond, z delovanjem 2 v 1 odlično neguje tako roke kot tudi nohte. Vsebuje izredno hranljive sestavine, ki poskrbijo za bogato hranljivo nego in zaščito kože. Z vsakim nanosom Almond kreme za roke Afrodita boste svoji koži zagotovili regenerativno nego, ki bo poskrbela tudi za krepitev nohtov.

Ker je krema res intenzivna, je zelo primerna tudi za zelo razpokano in hrapavo kožo. Za izdatni negovalni učinek poskrbi mandljevo olje. To čudovito olje na kožo učinkuje na več načinov. Poskrbi, da je koža dobro hidrirana in jo ob tem tudi nežno omehča. S prisotnima vitaminoma A in E pripomore k regeneraciji kože. Ker je mandljevo olje naravni emolient, učinkovito nadomešča naravne lipide oziroma maščobe v roženi plasti kože.

Druga sestavina, ki prav tako poskrbi za bogato negovanje kože, je karitejevo maslo. Karitejevo maslo nastane iz oreščkov karite drevesa, ki raste v Afriki. Že leta je karitejevo maslo znano kot odlična zaščita za kožo, ki bi jo lahko izsušila močan veter ali žgoče sonce. Karitejevo maslo deluje kot antioksidant, ki kožo dobro navlaži in neguje. Ob vsakem nanosu deluje na kožo tudi regenerativno in poskrbi za zaščito rok.

Uporaba kreme za roke

Za učinkovito negovanje, Afrodita kremo na roke nanesite večkrat na dan. Svetujemo nanos po vsakem čiščenju rok in preden bodo roke izpostavljene agresivnejšim mehanskim dražljajem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja